21. mar 2007 17:31
Ja res smo si različni... V osnovi so barve moj poklic, z njimi delam vsakodnevno oz....vsaj v mojmu "fohu" moram o barvah ki jih uporabljamo vedeti prav vse....toda tudi barve kot vse drugo na svetu so različne , za različne uporabe in namene edini skupi imenovalec barvam je pigment brez katerega ni barve in seveda ime barva... In zanimivo je to, da vsi ki pridejo k nam na obisk pravijo....madona, dober si tole skombiniral, pa saj ni čudno ko imaš to v krvi....ampak dejstvo je, da pri vsem nisem imel nič zraven, ker bi pogrnil na celi črti, kar jim tudi povem...in se čudijo... Zato imam rad belo...tako enostavna.....tako čista....in najpommbnejše je tudi to, ko kaj štemam po zidovju in to veliko, ker kablovja ne maram) se najbolje obnese bela barva...V novem stanovanju je ena stena vertikalo poštemana naknadno (majstor jaz), pa sem samo zamazal z gipsom i kitom...podlago lovit me je pa groza ( ker orginal farbe ni več) in verjetno bo tako ostalo do naslednjega beljenja....Kdaj, nimam pojma.....edino kar sigurno vem je to da mi nebo dovoljeno da bi to bila bela barva...Pa saj je tudi tako lepo...res. Escada