23. mar 2007 10:23
Pozdravljeni!
Sem si vzela čas in prebrala VSE OD A DO Ž. In moram napisati, da mi je žal, ker se je dobro mišljena in zastavljena tema o aktualnih problemih oz. o nečem, kjer bi lahko kot skupina povzdignili svoj glas, nazadnje izrodila v prepričevanje, kdo ima bolj prav. Osebno cenim vsako mnenje, spoštujem tiste, ki mislijo drugače, kot jaz, vendar si več ne dovolim zaradi menenja drugih spreminjati svojih pogledov na svet (leta pač prinesejo tudi to!). In najbolj žalostno pri vsej stvari je to, da vsi mislite, da je to, kar se dogaja, naciolanla sramota in bi bilo treba nekaj ukreniti. Potem se pa pregovarjate, kdo je bolj kriv za to, kar je. Kdo je kriv, bomo ugotavljali potem, ko se stvari uredijo, zdaj pa povejte, kaj bomo UKRENILI VSI TAKO MISLEČI UPORABNIKI TEGA PORTALA? Prosim. Sama nimam težav s to boleznijo, se pa z razmerami v zdravstvu srečujem drugače, zaradi drugih zdravstvenih težavin se popolnoma strinjam z nekje zgoraj navedenim mnenjem, da je organizacija tega kolosa popolnoma zgrešena. Tudi se strinjam, da kader ni pravi. A mislite, da bi en manager tipa Jankovič dopustil take luknje za odtekanje denarja?
Vse, kar je narobe, je bilo na teh straneh že napisano, zato samo znova sprašujem, če se bomo pridružili kaki akciji, da se to spremeni?
Pozdrav, helehag
P.S.
Vsem, ki zaradi zdravja poznate razmere "iz prve roke" želim čim uspešnejši spopad z bolezijo in zvrhano mero poguma. Pa še misel za konec: ČE BI VSI DRŽAVLJANI SLOVENIJE IMELI TOLIKO VOLJE DO ŽIVLJENJA(KVALITETNEGA) KOT BOLNIKI,OBOLELI ZA RAKOM, BI DO TAKŠNIH RAZMER, VERJEMITE, NIKOLI NE PRIŠLO!
helenag