Tokrat se obračan na vse vas z veliko prošnjo za pomoč. Ali mi zna kdo svetovati kako naj odstranim edigs z oblačil ? Nimam idej. Odprta sem za vse ideje. Hvala
cimetovka
Temo je spremenil(a) cimetovka dne 18. mar 2007 14:41:10
Tokrat se obračan na vse vas z veliko prošnjo za pomoč. Ali mi zna kdo svetovati kako naj odstranim edigs z oblačil ? Nimam idej. Odprta sem za vse ideje. Hvala
cimetovka
Temo je spremenil(a) cimetovka dne 18. mar 2007 14:41:10
18. mar 2007 13:52
jaz pa sprašujem kako spravite lepilo s prta? ksenija
18. mar 2007 14:03
Edigs je nemogoče spraviti iz oblačil, tudi pri nas smo že imeli tak primer andreja č.
18. mar 2007 14:47
kaj če vprašate v čistilnici?
18. mar 2007 14:50
Kolegici so na nov avto nanesli EDIGS, pomagalo je šele, ko je v tovarni, kjer ga delajo, dobila razredčilo zanj. Pa še takrat ni šlo brez muk, kolikor se spomnim, je že nekaj let od takrat. rimljanka
18. mar 2007 15:37
Pa kaj hudiča vam je ta EDIGS ( " nikad čuo " ), za kaj se to uporablja, da se mi po nakjžljučju kaj ne naredi? ežoj
18. mar 2007 15:42
Ežoj to pa je sredstvo za korigiranje napak pri pisanju - čisto tako by the way - moj mlajši sin je kar po polovico strani zvezka A4 format prebelil s tem, tako, da sem mu svetovala,naj raje jupol v eno flaško nalije
Ampak to je bilo, ko je bil še mlad, sedaj raje nič ne piše v šoli
rrr
18. mar 2007 16:22
Morda kaka pomoč čisto na koncu strani: http://geocities.com/francsesko/babica_svetuje.htm
18. mar 2007 16:39
edigs: če ne gre postrgat dol potem ne bo šlo niti z razredčilom za barve. dvomim da to lahko spraviš dol iz oblačila, morda samo iz kavbojk. lepilo iz prta? odvisno kakšno lepilo je in iz kakšnega materiala je prt. nektarina
18. mar 2007 16:45
mjamarko -hvala,cimatovka ediks ne gre,probala vse !! senkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Debeli špageti s poletno zelenjavo