30. mar 2007 10:03
Danes me je tako razjezil moj gorenjski sesalec, da mi je skoraj naredilo tilt. Svedlomoder in seveda " ne rabite filter vrečk, samo pritisnete gumbek in smeti padejo ven, super higienično,...bla, bla" dvignem jaz to famozno posodo in jo nesem proti košu za smeti, ko se mi po poti odpre spodnji del - pa tud slučajno nisem pritisnala nobenega gumba, si predstavljate, kako izgleda, ko se ti po tleh usuje cela posoda prahu, smeti, las, drobtin, pasja dlaka, ..... Bemtim, da se bliska. A to še ni vse - poizkušam spravit iz posode ostanek okrog filtra navitih las ( smo pač tri dolgolaske pri hiši, pa še kužika - uf ), ko mi kar naenkrat ostane v roki samo še zgornji pokrov posode le-ta pa pade po tleh - ej, letele so take besede, da bo ziher dež, kaj dež toča!!! Ta prekleta famozna posoda je dobesedno razpadla na tri dele! Pa še prej je odletel tisti mikro majhen kaveljček, ki bi naj služil zato, da cev stoji pokonci ob sesalcu. Pa mislim, da ni star niti leto dni. Tudi slučajno ga ne kupit in me zdajle prav malo briga, če delam komu slabo reklamo!!!! vanjatajnsek