Naši najbolj ponesrečeni nakupi

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

29. mar 2007 21:49

gaja1, ne nooo ... zdaj se začenjajo lepi dnevi. Jaz skoraj celo poletje kuham in pečem samo v pizza ponvi na balkonu. Malo pobrskaj po forumu, da najdeš temo o tem, pa boš videla, da je zadeva zelo priročna. Zaenkrat nimam aparata, ki ga ne bi uporabljala vsaj na 14 dni. Ampak, še pride, v to ne dvomim jessy6

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

30. mar 2007 10:03

Danes me je tako razjezil moj gorenjski sesalec, da mi je skoraj naredilo tilt. Svedlomoder in seveda " ne rabite filter vrečk, samo pritisnete gumbek in smeti padejo ven, super higienično,...bla, bla" dvignem jaz to famozno posodo in jo nesem proti košu za smeti, ko se mi po poti odpre spodnji del - pa tud slučajno nisem pritisnala nobenega gumba, si predstavljate, kako izgleda, ko se ti po tleh usuje cela posoda prahu, smeti, las, drobtin, pasja dlaka, ..... Bemtim, da se bliska. A to še ni vse - poizkušam spravit iz posode ostanek okrog filtra navitih las ( smo pač tri dolgolaske pri hiši, pa še kužika - uf ), ko mi kar naenkrat ostane v roki samo še zgornji pokrov posode le-ta pa pade po tleh - ej, letele so take besede, da bo ziher dež, kaj dež toča!!! Ta prekleta famozna posoda je dobesedno razpadla na tri dele! Pa še prej je odletel tisti mikro majhen kaveljček, ki bi naj služil zato, da cev stoji pokonci ob sesalcu. Pa mislim, da ni star niti leto dni. Tudi slučajno ga ne kupit in me zdajle prav malo briga, če delam komu slabo reklamo!!!! vanjatajnsek

Zvezdana  

član od: 20.1.2003

sporočila: 118

30. mar 2007 11:00

Pa še moj spisek ponesrečenih nakupov: sušilnik sadja, 1x uporabljen in sedaj počiva v shrambi. Ne verjamem, da ga bom še kdaj uporabila. Epilator - naslednji dan podarjen največjemu sovražniku . Mali sesalec od Nekermana- ne posesa nič Zvezdana

swarovski  

član od: 26.10.2006

sporočila: 290

30. mar 2007 11:40

Mej je pa brezvezen kruhomat. Ej 5x smo ga uporabil, zdaj pa počiva. swarovski

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

30. mar 2007 14:19

Prav zanimivo, kako različne potrebe imamo. Od konca lanskega leta, ko smo nabavili kruhomat, ne vem, če smo 5x kupili kruh. Pri nas "laufa" skoraj vsak dan, se  zgodi, da 2x. Swarowski, a si že poizkusila s hoferjevo moko?

 

LP

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

30. mar 2007 15:04

Najbol trapast nakup je bil sobno kolo. Ene par dni je bila okoli njega gužva, pol pa več nič. No dokler ga nisem prodal drugi žrtvi (za kaj ga imajo oni pri hiši, pojma nimam) smo imeli vsaj bol nobl obešalnik v dnevni sobi za odlaganje trenirk in drugega capja, ki sem ga ni ljubilo takoj odnesti v pralnico.

Pa še en nakup, ki ni bil za dolgo. Kupil sem nekaj različnih klobas, nekaj sira, dva hlebca kruha, par čebul in par paradižnikov in platojček pira. Popoldne smo imeli potem žur in vse požl. Pa ni od nakupa ostalo nič koristnega za naslednji dan.

Matjaž

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

30. mar 2007 15:11

matjaž je napisal/a:
Pa še en nakup, ki ni bil za dolgo. Kupil sem nekaj različnih klobas, nekaj sira, dva hlebca kruha, par čebul in par paradižnikov in platojček pira. Popoldne smo imeli potem žur in vse požl. Pa ni od nakupa ostalo nič koristnega za naslednji dan. Matjaž

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

30. mar 2007 16:25

Matjaž !!!! tejka77

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

30. mar 2007 18:07

Našo kuhinjo je projektiral v zgodnjih šestdesetih arhitekt, ki je menil, da se bomo kmalu hranili samo s tabletami ( o tem sem bila tudi prepričana), zato imamo kuhinjo, v kateri je 100 cm pulta, pa kakih 40 cm mokrega dela pulta.

To je tudi temeljni razlog, zakaj so nekateri aparati shranjeni in jih uporabljamo manj, uporabljamo pa jih- multipraktik, kontaktni žar, rezalini stroj za salamo.

Kupila sem aparat, v katerem je mogoče kuhati kavo in čaj ( različni posodi), pa je ostal po začetnem navdušenju v omarici in čaka na kariero v neki pisarni.

Menila sem, da bo kuhalnik vode, ki smo ga dobili za darilo, postal odveč, vendar imamo sedaj že tretjega in v redni uporabi.

Moj zgrešen nakup je precej draga posoda za kuhanje pudinga oz. narastka, ki je v desetih letih še nisem znala uporabiti. Tako so končale tudi tiste one za ribanje, skelanje na roko, ki sem jih kupila pod imenom multipraktik. Jasno mi je,da ni trgovca, ki bi na aparat prodajal pod napison Splohnepraktik.

V velikime navudenju sem pred 25 leti kupila jušni servis iz Titovega Velesa. Razočaranje je bilo popolno: porcelan slabe kvalitete, pa kaj mi je bilo, da sem ga kupila z oranžnim robom, če oranžne barve sploh ne maram. Že nekaj časa iščem žrtev, ki potrebuje prav jušni servis in sem v ta namen, no ja, čisto res kar ni, pred tednom dni razbila oval, da ja ne bo  komplet.

Z mamo tuhtava, komu bi uturile komplet sedmih kompletov veglastih krožnikov iz Sparove akcije.

 

So mi pa pripeljali hranit napravo AB King pro, pa sem bila silno počaščena, da so mi  kartako podarili tako drago stvar. Že dolgo vem, zakaj. So pa stranke v moji domači pisarni navdušene. Med čakanjem vsi telovadijo in jih je težko dobiti z orodja.  

Bi mi pa morali z uradno listino prepovedati nakup blaga. To je pa druga zgodba. 

 

 

 

 

Frina

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

30. mar 2007 19:08

Friteza, rešila sem se jo tako, da sem jo dala kolegici za v camp prikolico. Strojček za sladoled je v omari in vedno ko vidim ime Veri, se spomnim nanj, pa še ena reč za dekorativno rezanje sadja, zelenjave, jajc in še kaj, ki je že zdavnaj dobila prostor v KP Snaga. Vse ostalo uporabljam dnevno. Zelo bi rada pridobila še kak prostor za kofe avtomat, pa ne vem kaj naj zrinem s kuhinje. lp Vesna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti