4. apr 2007 15:32
Eden najbolj zgrešenih nakupov je bil Kirby sesalec.Drago plačan za povrh. Kupili smo ga, ker je bil sin alergik na pršice, da bomo sesali jogi in podobne traparije. Sicer smo iz stanovanja zmetali vse tapisone in itisone, položili parkete, menjali zavese in posteljnino, s kirbijem pa glancali parket in sesali jogi. Dva tedna mogoče, potem pa je sesalec začel zafrkavat. Dokler sem delala s široko krtačo, je še sšo (so pač velike površine v stanovanju), ampak to je bila tudi edina prednost. Preden si vse tisto "naštelal" za sesanje stopnic ali vodno sesanje tepihov, te je minila volja...Pa še kvaril se je pri vsakem sesanju, na servisu sem bila tako rekoč tedenski gost in sem jim ga enkrat hotela pustiti tam, naj si pogledajo, kaj vse lahko da ta firma iz rok. Še kabla mi niso znalina mestiti, da ne bi nenehno skakal ven, je bil zalepljen s selotejpom...groza od groze.
Da ne vlečem po nepotrebnem - kirbiy je zdaj v garaži in z njim sesamo avtomobile (ker ima tisto praktično cev) ter svinjarijo po garaži, za stanovanje pa imamo vodno - suhi sesalec in enega manjšega na vrečke.
Tale Kirby mi pa povzroča ošpice, ko se samo spomnim nanj. Mamamia
mamamia