4. jun 2007 12:09
sam, da ne bo spet kak špetir, ko vsak svoje hvalita . Anamarija1, dobro ti že gre pisanje v slovenščini, ni kaj Ognjič
4. jun 2007 12:09
sam, da ne bo spet kak špetir, ko vsak svoje hvalita . Anamarija1, dobro ti že gre pisanje v slovenščini, ni kaj Ognjič
4. jun 2007 13:46
Vaja dela mojstra Anamarija
5. jun 2007 9:40
Barčica po morju plava drevesa se priklanjajo ole naprej, ole naprej dokler bo še vetra kej. Kje ste? Halo, ali je kdo doma? Anamarija
5. jun 2007 10:11
Jaz sem v službi, bi pa raje bila tam, kjer barčica po morju plava Ognjič
5. jun 2007 10:38
Sem že mislila eno drugo zapeti...bom čim se še kakšen prijavi. Ognjička Anamarija
5. jun 2007 18:42
reza
5. jun 2007 19:06
Terezija, kaj je to prijava ne? Vamos ala plaja ooooo Anamarija
5. jun 2007 22:12
Ti kar draži s to plažo...sej bomo mi tudi uleteli tja, boš vidla...potem pa domov ne bomo hotli it . Dej no še kakšno zapojčkaj Ognjič
6. jun 2007 7:54
O.k. Jaz sem vedno za...partira" la nave partira", dove arrivera" questo non si sa... ali pa: finche" la barca va lasciala andare........................................... quando l" amore viene il campanello suonera" ha,ha,ha, no, si vidla Ognjič še rima se. Anamarija
6. jun 2007 8:49
Ognjič še ena samo zate Plovi, plovi duboko je more 2x Anko Ančice duuušoooo in srce mojeeeeeeeejaz pa sem že na morje. lp AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Dušeno rdeče zelje