31. maj 2007 20:35
Anamarija jaz se sploh nisem prijavila. Od kje ti prijava? Mogoče se mi meša katti
31. maj 2007 20:35
Anamarija jaz se sploh nisem prijavila. Od kje ti prijava? Mogoče se mi meša katti
31. maj 2007 21:56
Rimljanka, bo vredu, bom počakala, Riba-ribica, veš da razumem, Kača, a ti imaš že kar obe? Katti, ti pa sploh nisi za štosemislila sem da boš prišla tudi ti, sicer pa po želji, ne bom več nobenega silila. Elaphus pa ne pride, škoda. Lahko noč! Anamarija
1. jun 2007 7:24
Dobro jutro! Podaljšam rok plačila do 15.6., več pa ne morem, res lp Anamarija
1. jun 2007 7:34
Anamarija, moja malenkost bo do 15.6. sigurno vedela, kako in kaj, kot pa veš, ne jem ničesar od navedenega. Loni Makaroni
1. jun 2007 10:23
Anamarija, jaz bi tudi bila v tistem klubu podaljšanih, prosim Blanchy
1. jun 2007 10:38
Anamarija1, jaz, zal, do 18.6. ne bom znala kako in kaj. V Italiji bodo namrec tega dne zaceli maturitetni izpiti in bom takrat odkrila, ce bom v kaki komisiji. Vceraj so sicer objavili imena komisarjev, mene na seznamu ni, vendar se lahko zgodi, da kdo iz med komisarjev zboli (kar je glede na tezave, ki so z maturo povezane, zelo verjetno), pa moram takoj vskociti in nadomescati. No, upam, da bodo vsi zdravi ..... Je prepozno, ce ti javim sele 18.6.? LP ribica
1. jun 2007 10:44
Loni je napisal/a: |
Anamarija, moja malenkost bo do 15.6. sigurno vedela, kako in kaj, kot pa veš, ne jem ničesar od navedenega. Loni Makaroni |
1. jun 2007 10:45
Ne bit huda no. Prosim! Žal nimam časa, ker se mi začne šiht. katti
1. jun 2007 10:48
Blanchy, Ribica in...če si želite priti, ni problem, bom jaz za vaju založila in še za koga, o tem pa bi raje preko Zs. lp Anamarija
1. jun 2007 10:49
katti je napisal/a: |
Ne bit huda no. Prosim! Žal nimam časa, ker se mi začne šiht. katti |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Kremna cvetačna juha