V petek, 30.3.07 grem pod vodstvom dr. Ratka Šimetina v Međugorje. Ker je v avtobusu še nekaj prostih mest, se nam lahko pridružite. Vedno se imamo zelo lepo...
Lep dan vam želim.
Radost
V petek, 30.3.07 grem pod vodstvom dr. Ratka Šimetina v Međugorje. Ker je v avtobusu še nekaj prostih mest, se nam lahko pridružite. Vedno se imamo zelo lepo...
Lep dan vam želim.
Radost
13. mar 2007 10:03
Tole z dr. Ratkom je nepozabno doživetje, čeprav razen za kak praznik(ali kot turist) ne zahajam v v boži hram.
Priporočam vsem, ki bi radi nekaj naredili na sebi, saj je povdarek ravno na tem
Ustavili smo se tudi v Sinju, ogledalo Majčino selo (vas, ki so jo naredili za vojne sirote),Čenakolo, kjer se mladi fantje odvajajo od zasvojenosti z drogo, bili smo v oazi miru ......
Je pa res povdarek na duhovnosti in tisti, ki to enkrat doživi se bo verjetno še kdaj vrnil.
Lp,
kobra 1
13. mar 2007 10:18
Radost, še kakšna informacija bi bila dobrodošla. Od kje se gre, za koliko časa, približno koliko stane... Loni Makaroni
13. mar 2007 10:48
Odhod v Međugorje bo v petek zjutraj ob 5.30 iz Ljubljane (pod halo Tivoli). Avtobus sicer krene iz Škofje Loke izpred Transturista, verjetno pol ure prej, nato pobira tudi v Kranju pri Creini, nato v Ljubljani, pa mislim, da tudi lahko ustavi pri motelu Grosuplje in še kje po potrebi na poti proti Zagrebu, kjer poberemo naša dva duhovna voditelja. Gremo za tri dni, v nedeljo zvečer se vračamo.Prenočišče, hrana. vožnja in duhovni program, cena 110 EUR. Vse ostale informacije lahko dobite na ZS. Lp, Radost radost
13. mar 2007 10:48
mislim, da bi rabila nekaj takega..sedaj ...kot je rekla Loni Makaroni...kakšna info več?? Petra 1
13. mar 2007 10:51
Mi zaupate kdo je dr.Ratko Šimetina? Veliko sonca! mestnac2
13. mar 2007 11:16
Dr. Ratko Šimetin je antropozofski zdravnik iz Zagreba. Dela v svoji zasebni homeopatski ordinaciji. Drugače pa vodi duhovne seminarje v Zagrebu in zadnjih sedem let tudi v Ljubljani. Še posebno je povezan z Marijo iz Međugorja, kamor pogosto vodi romarje iz Hrvaške in iz Slovenije. Moram reči, da so romanja z njim enkratno doživetje. Sama sem bila z njim že tolikokrat, da ne štejem več. Vedno znova prihajam domov z napolnenimi baterijami, ki še mesece odzvanjajo v meni. Lp. radost radost
14. mar 2007 21:27
Radost, mojo sosedo zanima, kje se lahko prijavi kobra 1
15. mar 2007 12:00
Dober nasvet, je še kakšna podobna varianta kasnejšega termina? Takole to gre: moja mami ima ravno I. aprila rd.,pa bi ji nekaj podobnega podarili Bi bila pa vesela vsakršne ideje val
16. mar 2007 8:51
Tudi to jesen se pripravlja romanje v Međugorje. Točnega termina pa še ne vem.Tam nekje septembra ali oktobra. Lp. radost radost
21. mar 2007 8:47
Bi mi prosim sporočila kdaj se gre ,pa plan izleta ,mislim da bi moja mami bila kar zadovoljna z darilom! Če ima pa še kdo kako idejo pa bi lepo prosila. valKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Kraljevska jajčka s holandsko omako