Međugorje

radost  

član od: 8.3.2007

sporočila: 27

21. mar 2007 12:31

Ravnokar sem izvedela termin za jeseni in to bo v petek, 12.10.2007. Se pravi petek, sobota, nedelja. Povej mami, da je potreben tudi potni list. Veselim se že, konec drugega tedna se že bliža. Upam, da bo sneg skopnel do takrat, da bomo lahko uživali ob pogledu na cvetoče marelice. V Međugorju pa je tako že pomlad... In v naših srcih tudi...Se že vidim v petek zvečer na Majčinem brdu, z baterijami v rokah, kako doživljamo prisotnost Matere Božje ob pogledu na lučke spodaj v vasi, med vejami grmičkov pa se oglašajo skržati. Lp radost radost

val  

član od: 7.3.2006

sporočila: 665

21. mar 2007 13:40

Najlepša hvala,sem že rezervirala termin za jeseni. lep pozdrav val

mestnac2  

član od: 22.11.2005

sporočila: 129

21. mar 2007 14:23

Lepo se imejte!!! mestnac2

beki  

član od: 21.11.2006

sporočila: 236

21. mar 2007 15:08

No jaz se pa odpravljam v Medjugorje v petek ob pol šestih iz Moravč. V Medjugorju sem bila približno pred 3 leti in sem rekla takrat, da grem samo enkrat, bolj zaradi firbca kot drugih stvari, vendar vam povem, da me še bolj oz. še vleče v ta mirni kraj. Napolniš si baterije in povem vam, da ne moreš opisati občutkov, ki jih doživiš tam doli. Jaz imam drugače termine za odhode, če katerega zainima. Upam, da se bo vsaj vreme popravilo do takrat. Lep pozdrav beki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti