Kaj naredit

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

14. mar 2007 10:03

V katerih drogerijah in kako se ta krema imenuje.Povprašala sem v drogeriji tuš pa niso imeli nič. Če veš mi prosim napiši. runo01

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

14. mar 2007 10:19

Runo, v DM jo imajo 100%. Mislim, da je od Loreala, dobijo pa se tudi druge. Pa pazi, da bos vzela ta pravo, ker imajo tudi takšne, ki lase še bolj skodrajo. fresh

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

14. mar 2007 10:32

Jaz imam Remingtonov likalnik las, pa sem zelo zadovoljna. Imam ga že skoraj pol leta. Pred likanjem si lase posprejam z zaščito pred toploto gladilca ali fena ter ravnalcem las. Zaradi tega se iz las med likanjem full pokadi, kar ne pomeni, da se lasje žgejo, ampak da ohranijo vlago v sebi. Ta sprej sem kupila pri frizerki (Subrina professional, styling straightener, heat protect). Potem pa uporabim še kremo za zaščito las pred likalnikom Catwalk TIGI, Fashionista, Smoooth & Shine, heat and iron safe. Prva zadeva stane okrog 5€, druga pa 12€, ravno tako kupljena v frizerskem salonu. jessy6

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

14. mar 2007 10:34

Od Welle (imajo 100% v DM in Muellerju) - bela pokončna flaška, gor je narisana skodrana glava in piše CURL (preberi zadaj na deklaraciji da ne boš narobe kupila), in potem napumpaš kremo ven od L´oreala (100% v Muellerju) je v rozasti flaški Ponavadi jih imajo zložene zraven gelov in pen za lase. Drugače pa vprašaj ti bodo menda znale trgovke pomagat. alexis

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

14. mar 2007 13:23

A katera ve kje bi se to dobilo v Novi Gorici ,sem iz Tolmina in mislim da v Gorici nimajo DM in Muellerja vsaj mislim tako,če je mogoče dobiti v kakšni drugi trgovini,ker grem jutri v Gorico in bi pogledala če se kje dobi. Ko že govorimo o laseh me še nekaj zanima kje bi dobila KANO ,imam mastne lase in mi je to ustrezalo, ampak jo zdaj v Tolminu ne dobim več,kje bi se dalo to dobiti na Goriškem. Pa kaj ni nobena iz Gorici. runo01

alexis  

14. mar 2007 13:34

Sorry, ti ne morem pomagat, sem čisto iz drugega konca (Dolenjska). Sigurno se bo katera oglasila. alexis

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

14. mar 2007 15:15

Jaz sem iz Nove Gorice - od L"oreala bi morali imeti v Mič styling v obrtnem domu, povprašaj pa tudi v Parfumeriji Samantha nasproti Miča v novem zdravstvenem domu. Ena drogerija je še zraven otroške Manufakture. Ker je v NG frizerskih salonov ko listja in trave, v najslabšem primeru pot pod noge in zagotovo kje kaj pametnega dobiš. Cenejše variante pa dobiš tudi v Trgovski hiši, Modnem domu in Mercator centru.

alexis  

14. mar 2007 18:30

Runo01, če želiš ti lahko jaz kupim in pošljem po pošti. alexis

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

14. mar 2007 19:46

Kano dobiš v Tuš - drogerijah pa mislim, da kar v vseh trgovinah, kjer malo diši po kozmetiki, je pa delo z njo ena taka packarija,..... Tudi moja hčera je najstnica in je težila z ravnimi lasmi, pa sem jo imela enkrat dost, jo posadila zraven sebe in sve malo prelistale Cosmopolitan - e, moja draga hčera, a zdaj vidiš, da ima 90% (lepih) manekenk krasne, dolge in če že ne skodrane, pa vsaj valovite lase?! Uf, pa res. In ni bilo več problema. In res je, da bo letošnja moda zelo ženstvena, polna oblek, kril in ravno take bodo menda tudi frizure. lp vanjatajnsek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti