Kaj naredit

šjorca  

član od: 22.12.2003

sporočila: 233

11. mar 2007 7:05

.....če boš kupovala likalnik za lase......pazi na njegovo moč...... Ko sem ga jaz kupovala so imeli vsi cca 29-30W.....to ni nič, ker sploh ne peglajo...... Pa sem šla čez mejo (Trst....) in kupila ZA ISTO CENO!!! enega z 160W......(mi ga je priporočila moja frizerka).....speglaš 1x na teden, in drži dokler si ne opereš ponovno glave.....

valči  

član od: 5.2.2006

sporočila: 197

11. mar 2007 8:53

Katka lopatka, se podpišem 1000% pod tvoje pisanje v hčerinem imenu (16). Groza....Vsako jutro preden gre v šolo se lasi ravnajo. Pa ima tako lepe kodre, ampak to ji je nemogoče dopovedat. Trenutno ni človeka na svet, ki bi ji lahko dopovedal, da to ni dobro za lase. S kodri je pogojno zadovoljna, ko pride od frizerja, ampak samo do prvega pranja las, kar pa se zgodi kar hitro. Nekatere pa bi dale marsikaj za kak naraven koderček. Če to ni ironija! Lepo nedeljo vam želim, s kodri ali brez valči

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

11. mar 2007 10:28

Likalnik za lase...škoda las!!! Marna

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

11. mar 2007 14:31

Ja, takle mamo, hehe...tudi meni ni možno dopovedat, pa zdaleč nisem več najstnica. Ne počutim se dobro v tistih naravnih laseh, ki niso čisto skodrani, ampak "kr neki", kot propadla trajna. Vem, da je likalnik smrt, samo se tolažim s tem, da imam malo dražjega in prevlečenega s keramiko plus še eni dodatki na plošči in ne vem kaj vse. Pa se res vidi razlika od onih cenejših, ki sem jih imela od začetka. Sosede si ga hodijo sposojat, oz. enkrat na teden, ponavadi v nedeljah, imamo kar lepotni večer :))) eh, vsaka ima kakšno slabost katka

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

14. mar 2007 6:53

Sva kupile likalnik in zdaj je vredu jih je zlikala enkrat in je vredu. Vem pa da to za lase ni najbolj zdravo, če ji enkrat na teden dokler ne zrasejo mislim, da ne bo velike škode. runo01

Kozmeja  

član od: 7.12.2005

sporočila: 409

14. mar 2007 7:40

Tudi jaz sem rabila kakšnih 25 let, preden sem ugotovila, da so skodrani lasje na moji glavi pravzaprav en zelo lep okras. Samo dobrega frizerja je treba imet, da zna naredit lepo frizuro, ki paše k obrazu (do dneva moje ugotovitve me je strigla mama ali pa sem se kar sama). Kozmeja

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

14. mar 2007 7:55

če malo pogledamo modne trende, se spet vračajo kodri na tisoč in en način. Pravzaprav je kar vse v modi, pač kako ti najbolje pristaja, pa vendarle - osemdeseta leta bodo spet narekovala nekaj modnih smernic tako pri oblačenju kot pri kodranju. Toliko v tolažbo! titta

Tatjana  

član od: 10.4.2002

sporočila: 301

14. mar 2007 8:52

Tudi jaz sem imela do sedmega razreda dolge, rahlo valovite lase. Potem sem se ostrigla čisto na kratko. Ko so mi začeli rasti, so se začeli močno kodrati. To se mi je zdelo prav hecno in me ni nikoli motilo. Spet sem jih pustila rasti, a so ostali skodrani. Imela sem res bujno frizuro. Zdaj imam krajše in zgledam skuštrana, a to sem pač jaz in mi niti na misel ne pride, da bi si jih likala. Pa en skuštran pozdrav!!! Tatjana

živica  

član od: 28.11.2002

sporočila: 307

14. mar 2007 9:05

Tudi moji lasje so nekje vmes - ne fajn skodrani in ne čisto ravni. Najhuje je, ko je zunaj vlažno. Nekaj časa sem potrebovala, da sem se navadila na sušenje s krtačo, ki mi zdaj vzame dobrih 10 minut. Če pa kdaj vse štrli (sploh tisti kratki laski), malo namočim glavnik z vodo (redkeje lakom) in počešem. Sploh z lakom se dajo lepo ukrotit, ga je pa treba uporabljati po pameti. Živi

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

14. mar 2007 9:49

Živica tudi jaz imam take težave kot ti. Vsak drugi dan si jih perem in posušim s fenom in veliko okroglo krtačo. Drugače pa si jaz "likam" lase s takim "likalnikom" v kombinaciji s fenom: http://www.pro-activ.si/pdf/letak03_05.pdf (na 4. strani spodaj, izgleda kot klešče). Je super, ker zravna lase in jih NE zažge zraven. Drugače pa imajo v drogerijah tudi kreme za ravnanje las. Kremo enostavno naneseš na umite lase in jih posušiš v kombinaciji s to krtačo. Deluje 100%. alexis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti