23. okt 2012 20:28
Imam srednje dolge lase oziroma neko paž dolžino, in barvanje, z nekaj prameni, striženje in fen frizira, vse skupaj 50 evrov, zadnji dve leti, morda tri. Pri frizerju v centru mesta (MB). Pri kakšnem frizerju bolj na obrobju pride ta 2komplet" okoli 4o evrov, v dveh ali treh salonih pa še več, tudi 70 evrov.
Če pride frizerka domov, ne izda računa, vzame pa za prej opisano delo (pa še naš šampon je in regenerator) le kakih 10 evrov manj. Je pa res, da se ona pripelje k nam, ne mi k njej, torej si v ceno všteje tudi bencin.
Ljubljana ima v določenih salonih bistveno višje cene od naštetih, ponekod bistveno nižje. Ponudba in povpraševanje, možnost izbire.
Da bi se pa doma šli frizerje, nas je minilo. Sem enkrat hotela le osvežiti rdečo barvo, z znanim in preizkušenim izdelkom, pa sem bila kot jajčevec (in to dan pred službeno potjo v tujino...), drugič pa sem bila črna kot ebenovina. Bilo je sicer veliko smeha (meni so pač vse nezgode te vrste smešne), a dan kasneje tudi truda frizerja, da me je spravil v red.
mamamia