8. mar 2007 19:44
kolikor je meni znano, lahko pavsal koristijo samo tiste osebe, ki jih prijavis ob postavitvi prikolice na recepciji. Tam so te osebe napisane z imeni in priimki, ponavadi so najvec 4. Te osebe placujejo samo turisticno takso, ostalo je vracunano v pavsal. Komurkoli bos oddajala prikolico, se mora prijavit na recepciji kot gost, kjer se placa bivanje na dan plus taksa, seveda pa ce jim bos oddajala, pomeni, da morajo se tebi kaj placat. Tako, da to za tistega, ki bo najel tvojo prikolico niti ne bo tako poceni. Spomnim se, da smo se vcasih menili o teh stvareh, pa je bilo skoraj boljse, ce si za ta denar najel apartma, se bolj udobno je recimo kot prikolica (ce gledamo samo na denar).
Mislim pa, da so kar visoke kazni, ce nekomu oddajas, pa da ta biva kot da je na pavsal, pomeni, da se ne prijavi na recepciji.
Ce bi ti zaracunala 200 eur pomeni, da morajo tisti, ki bi jim oddajala pristet sem zraven se tisto, kar bi placali na recepciji kot tvoji gostje.
Vse kar sem napisala drzi za avtokamp Valkanela pri Porecu, ne vem pa kako je s tem pri nas. Pomoje ni bistveno drugace
vida70
Sporočilo je spremenil(a) vida70 dne 08. mar 2007 19:47:22