Počitniška prikolica

ati zlati  

član od: 24.11.2006

sporočila: 597

9. mar 2007 9:45

Prikolico boš zelo težko oddajala za takšno ceno,kajti ko prišteješ še ostale stroške,ki jih bodo najemniki plačali jih bo stalo kar nekaj več,kakor apartma.Tudi sama ne boš imela pravega dopusta,saj boš menda prikolico vsakokrat očistila(posteljnina,posoda...)kar ti pobere dosti časa in še polomi se marsikaj.Seveda je odločitev tvoja,sam se pa za oddajanje ne bi odločil. ati zlati

fordfiesta  

član od: 25.2.2004

sporočila: 61

4. apr 2007 21:27

Hojla! Malo bom skrenila s teme, pa vendarle: kaj konkretno pomeni pavšal? Če imaš prikolico približno 2 meseca na morju, je to pavšal (in kakšne so cene), ali se to plačuje po dnevih (ne pride na ta način precej veliko?). Pa še tole: s katerimi kampi na Hrvaškem ste najbolj zadovoljni, oz. kaj vas moti. Mi smo se končno odločili za nakup prikolice, letos bomo prvič letovali na ta način, pa malo informacij ne bi škodilo. lp Mateja

ffigaro  

član od: 7.3.2007

sporočila: 8

23. sep 2007 22:13

Tudi jaz sem imel prikolico v Savudriji tam ne marajo pavšalistov pa gr.do se obnašajo do slovencev in italijanov SEDAJ SMO NA KOLPI BELA KRAJINA ČUDOVITO ffigaro

gajka  

član od: 16.4.2006

sporočila: 307

24. sep 2007 6:00

Tudi mi smo na Kolpi.Ravno danes se odpravljava tja za teden dni.Ko pa berem tele vaša cene pavšala se mi pa kar malo smeji. Jaz plačam 700 evrov z zimovanjem vred.Kamp Kolpa v Vinici.Krasna dežela,še bolj prijazni pa domačini.Mi smo zadovoljni. gajka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti