Knjiga

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

9. mar 2007 9:35

www.cobiss.si - tukaj lahko malo pobrskate, zgoraj sem naštela založbe, ki izdajajo največ te literature. Če kdo želi, lahko dam seznam več kot 70 založb, ki izdajajo new age literaturo, koliko izvodov so imeli v katerih letih in koliko ponatisov To je manjša raziskava, ki jo delam za diplomo.

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

9. mar 2007 11:28

Hm, Pogovori z Bogom, zlasti prvi del! Kojc je zelo v redu, a tudi mene "moti" (lahko pa da tudi še ne razumem), da je vse tako zelo determinirano. Vem, da v grobem je, da si vsi izberemo mesto in kraj rojstva, starše, grobe dogodke življeja, da vedno "dobimo kar rabimo", ravno pravega partnerja, otroke, službe....a vendarle vmes tudi sami sokreiramo (in seveda ustvarjamo novo karmo za vnaprej)... Take knjige se splača večkrat prebrati in ne skakati od ene do druge, ker se mora usesti v nas, ne le v um, ampak tudi globlje. In vsakič jo preberemo drugače, razumemo podpomene. In še pravilo: Če želite knjige o pozitivnem mišljenju oz, ki te pozitivno navdahnejo, jih mora pisati oseba, ki je to stanje doživela oz. dosegla to stopnjo. pa še nekaj: kakorkoli že, ponavadi nam ravno prava knjiga pade v roke! Pa smo spet pri Kojcu..ha,ha...

daabul  

član od: 11.2.2007

sporočila: 97

9. mar 2007 16:01

Louise Hay je za zacetek enkratna. S spremebo svojega zivljenja me je prepricala. Prav tako Wayne Dyer ki je vecino otrostva prezivel pri skrbniskih druzinah. Trenutno med najbolj branimi ameriskimi pisatelji te literature. Njegova zadnja Being in Balance je enkratna . Ker pa ni dovolj poskrbeti le za nasega duha,pac pa tudi telo se Vrelec madosti. V njej je predstavljenih pet preprostih vaj,ki nas povsem prenovijo. Moc je v nas,moramo jo odkriti. daabul

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

9. mar 2007 18:49

Vrelec je popolna povezava energije in duha. Ker pa so vaje zelo močen moški element, priporočam, da na koncu naredite mačko (ki je čisti ženski element) in z njo poskrbite za pritok ženske energije.

Kar se knjig tiče, jih je kar veliko, a najbolj  pomembno je, da delamo na sebi miselno v stiku z naravo v tišini ter se družimo z ljudmi, ki so nam prijetni in nam ne jemljejo energijo. 

Predvsem pa spoštovati drug drugega, našo mater Zemljo, katera nas hrani ; jo vsak po svoji zmožnosti ohranjati za naše prednike, ter upoštevati sobitje vseh živih bitij na njej.

LP

kobra 1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti