Knjiga

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

8. mar 2007 22:08

Res ti toplo priporočam,da se držiš pravila vmesnega premlevanja.Meni je bilo tako zaniivo,ker sem se v vsem strinjala,da sem jo naenkrat požrla in potem videla vraga.Me zanima rezultat tvojega branja.Človek si res MORA želeti pozitivno mišljenje pa je učinek najde pravo mesto. ham-njam

Esis  

član od: 14.3.2006

sporočila: 67

8. mar 2007 22:29

Resnično upam in želim si, da bi mi uspelo. Zadnje čase sem res črnogleda, na splošno do vsega, še najbolj pa do sebe. Hvala za opozorilo, ena mš, se bom potrudila. Ko jo dobim in preberem, bom o uspehu vsekakor poročala. Imam jo rezervirano, vendar so trenutno vse izposojene. Ne morš verjet, koliko ljudi to bere.... Esis

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

8. mar 2007 22:53

Učbenik življenja vsi hvalijo. Vendar dobiš na koncu občutek, da je tvoje življenje že zamejeno, da je vse določeno, kot da ne moreš nič spremeniti. Knjigo "Imenovali so jo dvoje src" in "Celestinsko prerokbo" najbrž tvoja kolegica že pozna, ker sta stari že kar nekaj let in sta temeljni na tem področju Založbe Gnostica, Gnosis, Quatro, Eno, Iskanja, Tuma, Govinda, Mavrica, Stella, itd. izdajajo precej tovrstne literature. Bi bilo pa dobro vedeti, kakšno knjigo ima tvoja kolegica v mislih: priročnik ali bolj kot zgodbo z nekim globljim naukom.

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

8. mar 2007 22:54

Jaz sem pa ravnokar knjigo Učbenik življenja naročila preko spletne knjigarne, glede na to, da jo je fajn vsake toliko časa prebrat in da je ves čas izposojena. (spremljam knjižnice že nekaj časa, pa nimam uspeha). Sem bila danes v DZS-jevi knjigarni, kjer je stala nekaj več kot 17€, pa si rekla, bom še premislila. Zdaj pa sem jo našla na spletu, za sicer podoben znesek (16,44€), vendar mi jo za ta denar pripeljejo na dom. Pa še domači in prijatelji bodo hitreje prišli do nje. Tudi jaz poročam o uspehu. http://www.cangura.com/knjigarna/duhovnost/zivljenjs jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 08. mar 2007 22:55:38

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

8. mar 2007 23:01

Moč pozitivnega mišljenja, Življenje je tvoje, Učbenik življenja, Alkimist  ..... so knjige, ki jih imam v dveh izvodih, saj potujejo iz rok v roke, tako, da se vsaj občasno katera vrne

domov in jih kar večkrat vsaj prelistam, če ne ponovno preberm v celoti.

kobra 1

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

8. mar 2007 23:43

ojla, Ga Hay, je zakon...vse njene knjige bi morali imeti na nočni omarici... G Roy Goreja........vse njegove knjige....Tam kjer je volja, tam je pot G. Nikola Grubiša.....Poti do uspeha G. Dr. William Glaser.....Kontrolna teorija...... Ga. Jeršek.......Kandelar - slovar vilinskih simbolov Sem iskala se eno knjigo...pa ne vem ...mogoče mi je padla za posteljo...Življenje je igra in kako jo igrati... ko jo zvlečem izpod postelje dobite tudi avtorja ker sem omenila vilinčke želim vsem vam AMAR NAT!!!!! Petra 1 Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 08. mar 2007 23:44:47

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

8. mar 2007 23:59

Petra 1

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

9. mar 2007 7:26

In seveda "citati" Njegova Svetost 14. DALAJ LAMA  - žal razprodana kobra 1

mestnac2  

član od: 22.11.2005

sporočila: 129

9. mar 2007 8:02

Tudi jaz se strinjam s Petro 1: L. Hay je res zakon!! Tudi meni pomaga prebiranje njenih knjig znova in znova, prav tako Kojc. Ko pa sem še posebej v slabi koži, se mi zdi, da bi morala knjigo pojesti, da bi mi kaj pametnega ostalo v glavi. V dar pa sem dobila zadnjo Drnoškovo knjigo, nad katero pa sem pošteno razočarana. Uživajte v dnevu!!! mestnac2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti