Aktivita - brez celulita ;)

tema je zaklenjena

malina7  

član od: 28.2.2007

sporočila: 32

12. apr 2007 20:56

Zdravo ;)

mene tale sonček tako "odnaša", kajti že četrtič zapored sem bila na Šmarni gori - in še bom šla

Seveda zjutraj najprej skočim na vadbo AKTIVITA BREZ CELULITA, popoldan pa me sonček popelje v naravo

Tako, marsikaj je novega, naša Milena se je že skoraj "pocajtala" in kmalu bomo začele punce tečt v naravi - več nas bo, bolj bo zabavno kajti naše punce, tako Milena, Marjana kot Katja so izredno prijetne in ljubeznive, z vsemi sem se že tako spoprijateljila, da hodim na vadbo že tudi zaradi njih

Zdaj pa nazaj k NOVOSTIM: z naslednjim tednom bo na www.aktivita.si delovala spletna trgovina, kjer si bomo lahko privoščile:

• olja rastlinskega izvora
  • anti-alergike
  • razna prehranska dopolnila, ki so vsa 100% rastlinskega izvora
  • anti-oksidante
  • koencim Q10
  • kapsule z zelenim čajem -  preverjeno uspešno delujejo
  • razmaščevalec jeter, če resnično želite pospešeno razgradnjo in izgubo celulita

Zakaj vam vse to pišem, vas verjetno zanima - zato, ker v studiu za zdravo življenje AKTIVITA nenehno vlagajo v razvoj novih izdelkov in storitev ter sodelujejo pri različnih večjih projektih, med drugim vam lahko tudi namignem, da se bomo počasi izgubile še vseh strij vendar le počasi, kajti naša draga Milena je že tako polno zaposlena in ima ogromno dela Aha, še tole - akcija v reviji Super mami že poteka, če želite preveriti rezultate, si hitro kupite zadnjo revijo Lepa in zdrava, kjer si lahko preberete tudi intervjuje z izbranimi dekleti, ki so bile izbrane v akciji AKTIVITA BREZ CELULITA in sedaj že pridno telovadijo ter imajo zavidljive rezultate Dragi VSI, v reviji Super mami lahko preberete "fresh new" najavo ter se odločite, da boste nekaj naredili zase - najbolj zveste in pridne, pa čakajo bogate nagrade, ki jih bomo (upam, da tudi jaz) prejeli tisti, ki se bomo resnično naučili POMENA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA! Tako, pa sem se malo razpisala, se vidi, da sem vas že vse "fejst" pogrešala

Uživajte v teh prečudovitih dneh 

malina7

malina7  

19. apr 2007 21:09

Pa saj to ne more biti res - 1 teden je minil, jaz sicer pridno športam in treniram, ampak sem čisto pozabila na vas, dragi moji

Veliko se dogaja, pomladna energija razsaja

Kaj je novega?

Dobila sem rezultate krvne slike, ki so po besedah zdravnice SUPER - nič holesterola, rdečih in belih krvnih teles imam dovolj, tako da sem, VAM Z VESELJEM POVEM, ZDRAVA KOT RIBA

S puncami smo pričele tečt, tudi na rolerjih oziroma kotalkah sem danes po enem letu ponovno dobila žulje. A nič zato!? DOBRA VOLJA JE NAJBOLJA, ne?

V salonu AKTIVITA BREZ CELULITA so renovirali svojo spletno stran, sedaj imajo tudi spletno trgovino ;)

Pa da se še malo pohvalim - VSI, PRAV VSI, OPAŽAJO, DA SE Z MOJIM TELESOM NEKAJ DOGAJA, IN TO V POZITIVNEM SMISLU  - ju hu hu sem tako PONOSNA

Vesela sem, da sem spoznala Mileno, ki nas nauči in me vedno znova navdihuje z zdravim načinom življenja ;)

Jutri ponovim vajo - zjutraj Hypoxi vadba, potem kosilce v Via boni (se že veselim, ker vem, da je na meniju orada ;) potem pa ... skok na Šmarno, zvečer pa "BABJI VEČER" - si imamo veliko za povedat, saj kdaj pa ne !?

Hasta manana 

malina7

malina7  

21. apr 2007 9:35

Takole,

sem že vstala in že delamo "family" plan, kaj bomo danes počeli  ;)

Sedaj bom najprej zajtrkovala ovsene kosmiče, potem pa veselo po "špecerijo". Danes se bomo za spremembo odpravili  v Kranj, kjer me med drugim čakajo tudi novi rolerji

Žulje od kotalk še kar imam, ampak moja volja je tako močna, da sem se včeraj ponovno podala v skušnjavo, in imam danes zato še večje mehurje

Ampak saj veste, ŠTA NE UBIJA - JAČA, in jaz grem zato danes veselo po nove rolerje, da bova s prijateljico Zagy lahko nadaljevali, ker sva "čist noter".

Ja takole je to, šport te kar potegne, ker vidiš, kak je zdrav način življenja pomemben in si še bolj srečen in dobre volje SAJ PRI MENI JE TAKO!

Čim več športnih in ostalih užitkov vam želim

malina7

malina7  

22. apr 2007 22:20

yO yO,

Ste si že pogledali prenovljeno spletno stran www.aktivita.si? Mislim, da je sedaj PRAVI ČAS, da začnete migat in se pripravljat na poletje, ki bo baje tako vroče, da bomo hodili okrog"na pol nagi" - ha ha

No, jaz sem rolerje preizkusila, ODLIČNI so, jutri pa ponovno vadba na Hypoxi, se že zelo veselim, tam je vedno več punc, ki se zavedajo, da je treba spremeniti marsikaj, da "pridemo" do lepe in vitke postave.

Ampak, vse se da, punce že po 14 dneh, se pravi po prvem testiranju ugotovijo, da AKTIVITA BREZ CELULITA DELUJE ter da imajo že 10 cm manj!

JUPIIIIIIIIIII ;) ;) ;)

Jaz sem med njimi, zato me tudi tako razganja... pa še pomald je ;)

Uspešen teden, čimveč svežih jagod, lepih nasmehov in prijaznih ljudi 

malina7

malina7  

8. maj 2007 8:27

Tako, dragi moji,

pa je konec počitnic ;(

Super je bilo, bila sem z ekipo deskarjev na snegu v Kaunertalu in smo bordali na 3.610 m nadmorske višine - ja, pošteno sem bila utrujena vsaki dan, ampak vam lahko povem, da je bilo DA BEST

Včeraj sem se pridno vrnila nazaj na stare tire, kar pomeni poleg službe še moja telovadba - punce so bile navdušene, da sem športala čez cele praznike - kaj da ne bi, če vem, da je zdrav duh samo v zdravem telesu

Tako, AKTIVITA BREZ CELULITA je v polnem teku, jaz sem z njimi, jutri gremo v naravo tečt - YEAH!

Vam pa predlagam, v kolikor še niste začeli migat, da to čimprej storite ;)

Še vedno se lahko odločite ze brezplačen obisk, punce vam bodo marsikaj razkrile in povem vam, ne bo vam žal!

Hasta la vista 

malina7

malina7  

15. maj 2007 20:46

Tako,

pa je še en naporen deloven teden za mano - delala sem kot "zamorc" na Internavtiki v Luciji, zato od mene spet ni bilo ne duha ne sluha ;)

Sedaj sem spet v Ljubljani, pridno telovadim in povem vam, da me skoraj nič več ni

No ja, super se počutim in vesela sem, da sem drastično spremenila moje prehranjevalne navade, tu pa tam ga "pobiksam" s kakim pregreškom, a že v naslednji uri vse popravim, saj grem takoj ali na rolerje ali teči v naravo.... PRIDNA SEM IN TO SE POZNA!!!

Pa še to, dragi moji, v centru AKTIVITA BREZ CELULITA imamo "zmagovalko", saj je v dveh mesecih izgubila že 45 CM - tako da... AKCIJA

Do jutri... 

malina7

malina7  

18. maj 2007 7:51

Evo me,

boljše da vam danes zjutraj pišem, ker čez dan vedno nekaj vmes pride, in potem je že vikend in ne duha ne sluha od mene;)

V studiju AKTIVITA BREZ CELULITA nas je vedno več, zato so se dodatno opremili z novim HYPOXI trainer-jem, s katerim kolesariš po vsaki limfni drenaži 

V gostilni Via Bona nas še vedno podpirajo, saj so jedilniki vsak dan boljši in zato tudi me, ki hodimo na vadbo, redno kosimo pri njih

Danes ob 9. uri smo dogovorjene s Katjo, da gremo po PST-ju tečt, pot je res odlična, ljudi ni veliko, narava, ptički...

tako da, pridružite se nam, v skupini je lepše

Pa še to, napovedan je lep vikend, zato vam želim veliko športnih užitkov in ne pozabite na prehrano, ki je ključnega pomena... LEDENE JAGODE PO TRENINGU SO ODLIČNA IZBIRA

Adios

malina7

malina7  

22. maj 2007 16:03

Pa sem tu... z vami ;)

Zunaj je pasja vročina, teče mi od vsepovsod

Danes je dan, ko bi najraje cel dan ležala kje v bazenu, še raje v morju, in se namakala - vendar resničnost je druga zgodba, služba kliče, telovadba prav tako ;)

Še dobro, da sem se navadila na jutranjo telovadbo in že zjutraj opravim nekaj za dobro telo in super počutje... tako dan še hitreje mine in se že veselim ponovnega obiska v HYPOXY centru, tu na Tbilisijski v Ljubjani.

Sedaj lahko po ugodni ceni kupite kasule, ki so iz naravnih sestavin in vam prav tako pomagajo priti do želene postave :) Jaz sem na kapsulah iz zelenega čaja, ki pomagajo topiti odvečno maščobo!

Tako, mene kličejo že suhica

malina7

malina7  

23. maj 2007 17:12

Evo mene,

danes sem spet fino jedla v gostilnici Via bona, kjer me natakarji že zelo dobro poznajo ;)

Hrana je sveža, zdrava in tudi hitro na mizi

Zjutraj smo s puncami pridno odtekle svojo 5 km pot in še hvala bogu da smo jo, saj se je ravnokar ulilo kot iz škafa... vročina oziroma sparina je zadnje dni res ubijajoča!

Upam, da ste fino in da delate kaj zase

Tako, prihodnjič pa napišem nekaj o glikemičnem indeksu

adios 

malina7

malina7  

28. maj 2007 19:16

Padaj, padaj dežek ... kot da smo aprila, ne?

Še dobro, da sem bila športno aktivna za vikend in tudi danes zjutraj sem že pridno telovadila v studio Aktivita

Danes vam napišem nekaj o glikemičnem indeksu, da bomo vsi vedeli, kaj ta sploh pomeni:

gre namreč za to, da nam GI (glikemični indeks) pove, kolikšen imamo delež sladkorja v krvi po zaužitju določenih živil - se pravi, da če pojemo npr. ogljikove hidrate, ki imajo zelo visoko vsebnost sladkorja, bomo imeli tudi raven sladkorja v krvi visoko. GI razvršča posamezna živila po lestivici od 1 do 100. To pomeni,da moramo biti pozorni, kaj jemo in koliko ogljikovih hidratov zaužijemo (dobro jih je jesti PRED VADBO, BELJAKOVINE pa po NJEJ), saj je GI dejavnik, ki pomaga pri preventivi, zdravljenju in kontroliranju diabetesa, bolezni srca in prekomerne debelosti.

To pomeni, da lahko namesto krompirja in kruha, raje zaužijemo mandlje in jabolka, pa bomo isto siti, telo se bo pa mnogo boljše počutilo

Tako, na kratko sem vam predstavila GI, več pa si lahko preberete na www.aktivita.si

Lep dan, pa čimveč mavric na nebu

malina7 Sporočilo je spremenil(a) malina7 dne 28. maj 2007 19:19:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti