18. mar 2007 21:42
Hojla,
malo v zaostanku vam zdajle napišem, kako sem preživela tale teden, ki se naglo zaključuje - jutri zjutraj me že čaka vadba in seveda "nova odkritja" na področju telovadbe in odprave celulita
Vadba AKTIVITA BREZ CELULITA ti ulije upanje, da se lahko te nadloge (celulita) dejansko znebiš, če seveda upoštevaš VSA navodila, ki ti jih zaupajo v centru AKTIVITA
Takole: 3 x na teden se odpraviš na Hypoxi terapijo v center AKTIVITA BREZ CELULITA, ješ zdravo, piješ veliko in še več vode ter se v teh lepih pomladnih dneh (ko seveda nimaš vadbe) odpraviš v naravo - na sprehod, lahki tek, hitro hojo... po želji, važno je, da se čimveč gibamo
Ta teden sem bila POHVALNO 4 x na Šmarni (treba je bilo izkoristiti tale sonček - baje pride zima nazaj ;), telovadila sem po predvidenem planu in sporočam vam, drage moje/i, da se ODLIČNO POČUTIM , baje se rezultati tudi že vidijo več o "uradnih" rezultatih pa bom povedala konec tega tedna, ko bom imela drugo merjenje...
Sicer me tu pa tam še zamika kaka sladkarija, a željo takoj preženem s kako suho figo ali pa oreščki, ki so odlično nadomestilo. Kaj vse lahko jeste in kaj ne, o tem bom še pisala... vendar vse "step by step" ;)
V petek, ko sem komaj čakala, da zaključim z delovnim tednom, sem se s kolegico odpravila na kosilo - v restavracijo Via Bona, kjer imajo menije prav ZA NAS - se pravi prilagojene zdravi in uravnoteženi prehrani
Kaj sem jedla? ORADO NA ŽARU + solato iz solatnega bara po lastni izbiri - vrhunska izbira, odlična hrana PRIPOROČAM!!!
Takole, jutri pa veselo spet v center AKTIVITA BREZ CELULITA, kjer bomo s puncami klepetale, telovadile in hkrati izgubljale maščobe - je lahko še bolj fino in zabavno?
OK, jutri pa opišem sam postopek HYPOXI terapije... pa sej sem vam že povedala, da se lahko tudi vi BREZPLAČNO PRIJAVITE NA TESTIRANJE IN SVETOVANJE, ne?
Lahko noč, pa se oglasim jutri
malina7