Aktivita - brez celulita ;)

tema je zaklenjena

malina7  

član od: 28.2.2007

sporočila: 32

tema odprta - 8. mar 2007 10:16 | ogledi: 17.590 | odgovori: 31

Sponzorirano sporočilo 

Activita 

Drage moje,

evo, pa sem se končno le odpravila v akcijo proti večni nadlogi - CELULITUKljub temu, da spijem ogromno vode in jem dokaj zdravo (definicij o tem je ogromno), ga še kar imam - sem mislila tudi, da mi bodo kreme pomagale, a ni bilo nobenega pravega učinka.

No tako - prvi dan je za mano:)

Prijeten salon, prijazne punce, limfna drenaža...potem pa še pol ur na kolesu, kjer pod pritiskom vrtiš noge...

skratka NI DA NI

Zelo sem bila presenečena, ko mi je Milena (šefica lepotnega studia Aktivita) povedala, da po vadbi AKTIVITA, BREZ CELULITA telo še 6 ur porablja kalorije, a zakaj.... povem prihodnjič

Pa vesel 8. marec... 

malina7

malina7  

12. mar 2007 15:39

Evo,

sem že tu

Po borderskem vikendu in uspešni prvi testni vadbi, so sledile meritve telesa. V centru AKTIVITA, BREZ CELULITA imajo tako vagico, ki ti pove vse - od količine vode v telesu do količine maščob (tudi koliko tehtajo kosti - na kar se mnogi večkrat radi izgovarjamo

Sledila je "rutinska" vadba: najprej greš za 20 minut na limfno drenažo, ki te tako fino zmasira in resnično čutiš, kako se ti mišice napenjajo in krčijo - meni je to zelo všeč, ker imam občutek, da že ob tem izgubljam in čutim, kako se mi topijo maščobne celice. Po limfni drenaži sledi še kolo oziroma lahek tek, ker je telo že fino ogreto od masaže in pripravljeno, da pokuri še več... JUPI

Več o limfni drenaži, zakaj in kako poteka pa jutri, obljubim!

malina7

malina7  

13. mar 2007 21:29

Pozdravljeni/e,

takole, obljuba dela dolg - najprej nekaj besed o limfni drenaži.

Limfna drenaža je izredno sproščujoča in hkrati zelo koristna - a zakaj?:

1) prekrvavi telo

2) učvrsti kožo

3) izloči raztopljene maščobe in toksine, tako da grejo strupene snovi ven iz telesa

4) po masaži se počutiš odlično in veš, da bodo vsak dan rezultati vidnejši

Takole, prvi del terapije AKTIVITA BREZ CELULITA je za nami - sledi še vadba na kolesu... saj vsi dobro poznamo tole pesem - na kolo, na kolo, za vitko telo, ne?

Zdaj pa še odgovor na vaše vprašanje: KJE JE IN KOLIKO STANE TERAPIJA AKTIVITA BREZ CELULITA

Cena 1 terapije, to je 12 obiskov + 1 GRATIS, stane 430 €. Če pa želite opraviti še celoten pregled vašega telesa (kar zelo priporočamo, saj gre vendarle za naše zdravje), tudi pregled vaše krvne slike (KPL), pa boste za terapijo odšteli 460 €. Plačilo lahko opravite tudi z obročnim odplačevanjem, in sicer se lahko odločite za mesečno anuiteto do 36 obrokov.

Osebno vam priporočam 12-mesečno odplačilno dobo, kar pomeni približno 59 € pologa s plačilno bančno kartico preko POS terminala. Nato sledi še 11 mesečnih obrokov po 38 € - to pa ni tako veliko, če želimo resnično nekaj storiti za naše zdravje in boljši izgled

V primeru, da se odločite za obročno odplačevanje, vam za plačilo obresti ponudimo GRATIS OBISKE

Aja, pa za lahko noč še to... ves čas izvajanja terapije oziroma izgubljanja centimetrov, ste oziroma smo pod zdravniško kontrolo!

Če pa vas še kaj zanima, pa kar z besedo na dan ...

Lahko nočko 

malina7

malina7  

18. mar 2007 21:42

Hojla,

malo v zaostanku vam zdajle napišem, kako sem preživela tale teden, ki se naglo zaključuje - jutri zjutraj me že čaka vadba in seveda "nova odkritja" na področju telovadbe in odprave celulita Vadba AKTIVITA BREZ CELULITA ti ulije upanje, da se lahko te nadloge (celulita) dejansko znebiš, če seveda upoštevaš VSA navodila, ki ti jih zaupajo v centru AKTIVITA

Takole: 3 x na teden se odpraviš na Hypoxi terapijo v center AKTIVITA BREZ CELULITA, ješ zdravo, piješ veliko in še več vode ter se v teh lepih pomladnih dneh (ko seveda nimaš vadbe) odpraviš v naravo - na sprehod, lahki tek, hitro hojo... po želji, važno je, da se čimveč gibamo

Ta teden sem bila POHVALNO 4 x na Šmarni (treba je bilo izkoristiti tale sonček - baje pride zima nazaj ;), telovadila sem po predvidenem planu in sporočam vam, drage moje/i, da se ODLIČNO POČUTIM , baje se rezultati tudi že vidijo več o "uradnih" rezultatih pa bom povedala konec tega tedna, ko bom imela drugo merjenje...

Sicer me tu pa tam še zamika kaka sladkarija, a željo takoj preženem s kako suho figo ali pa oreščki, ki so odlično nadomestilo. Kaj vse lahko jeste in kaj ne, o tem bom še pisala... vendar vse "step by step" ;)

V petek, ko sem komaj čakala, da zaključim z delovnim tednom, sem se s kolegico odpravila na kosilo - v restavracijo Via Bona, kjer imajo menije prav ZA NAS - se pravi prilagojene zdravi in uravnoteženi prehrani

Kaj sem jedla? ORADO NA ŽARU + solato iz solatnega bara po lastni izbiri - vrhunska izbira, odlična hrana PRIPOROČAM!!!

Takole, jutri pa veselo spet v center AKTIVITA BREZ CELULITA, kjer bomo s puncami klepetale, telovadile in hkrati izgubljale maščobe - je lahko še bolj fino in zabavno?

OK, jutri pa opišem sam postopek HYPOXI terapije... pa sej sem vam že povedala, da se lahko tudi vi BREZPLAČNO PRIJAVITE NA TESTIRANJE IN SVETOVANJE, ne?

Lahko noč, pa se oglasim jutri 

malina7

malina7  

19. mar 2007 19:10

Evo me,

pa nisem pozabila na vas

Počutim se odlično, saj sem že zjutraj telovadila in takoj se dan prične lepše... zunaj pa snežiiiiiiiiiiiiiii, kdo bi si mislil?

Milena mi je že pripravila jedilnik, po katerem se bom še bolj striktno držala zdravega načina prehranjevanja, seveda z obvezno vadbo poleg

V četrtek grem na odvzem krvi, kajti le-ta je odličen indikator, kaj smem in česa ne smem jesti ;) potem pa kmalu meritve, hlače so mi sicer že malo prevelike (ali pa se mi to samo zdi, ker imam rajši široke hlače kot pa tiste oprijete;) ha ha

tako, jutri grem spet v center AKTIVITA BREZ CELULITA, kjer ti vakuumsko odpravljajo centimetre na bogih, stegnih in zadnjici

Joj, "kok že komi čakam poletje in mini bikini", ha ha ha 

lep večer, eno skutko za večerjo, noter malo semen in to je to,

pa bon apetit

malina7

malina7  

21. mar 2007 20:47

Živjo,

joj tale snegec že kopni in zares prihaja pomlad DANES JE PRVI POMLADNI DAN... JUPIIIIIII

Danes sem bila v studiu AKTIVITA BREZ CELULITA malo prej, ker so bile napovedane težko pričakovane MERITVE ;)  A sem se malo uštela, saj so meritve po 7 vajah, kar pomeni, da mi še ena "samcata" vaja fali in nato se bom še bolj veselo in pridno gibala ter se zdravo prehranjevala, da bodo učinki fenomenalni

Ja nič, vseeno sem se zjutraj razgibala, opoldne sem se pa z največjim užitkom odpravila v našo priljubljeno gostilnico Via bona, kjer imajo za nas raznovrstne menuje - kaj sem danes jedla, vas verjetno zanima????

Kot je povedala Milena (TEGA SE STROGO DRŽIM), je zelo POMEMBNO, da vsaj 6 UR PO VADBI ne ješ nobenih ogljikovih hidratov, pač pa samo BELJAKOVINE - zato sem si privoščila puranov zrezek na žaru + solato iz solatnega bara (izbor je res pester, imajo vse - od pečene zelenjave do rukole).

Tako, jutri je pa D DAY - meritve...

se že veselim

hasta manana

malina7

malina7  

25. mar 2007 21:54

Joj, spet zamujam... čas tako hitro teče, jaz pa še kar nisem napisala, kako so se iztekle moje meritve

TAKOLE:

vse skupaj imam kar 9 CM MANJ - cm se seštevajo, od trebuščka (zdaj lahko že v pomanjševalnicah govorim, ha ha ha ) do kolen - kar je več kot sem kadarkoli pričakovala. TAKO DA DRAGE MOJE OZIROMA MOJI, CENTER AKTIVITA BREZ CELULITA NA TBILIJSKI NA VIČU RAZTURAVA IN MI Z NJIM, SEVEDA

Sem zelo zadovoljna, že komaj čakam jutri, ko sem spet tam ;)

tako, če vas karkoli zanima, mi kar pišite, drugače pa jutri ponovno javljanje - če ne bo spet kaj vmes prišlo

Lep začetek tedna

malina7

malina7  

27. mar 2007 21:49

Juhu, sem že tu

Ravnokar sem se usedla, da se malo spočijem, ker sem do zdaj "letala" okoli...

Včeraj sem bila pridna že na vse zgodaj, sem uspešno začela teden z jutranjo telovadbico, danes je dan minil kot bi tlesknil s prsti, jutri spet telovadbica, joj se že veselim

Kaj sem danes počela? DAN BREZ TELOVADBE :)

Seveda, 8 urna služba ampak - spet sem se pustila razvajati v gostilni Via Bona, kjer imajo pripravljene posebne menije za nas "aktivita članice" - jedla sem piščanca na žaru z zelenjavo in solato iz solatnega bara - tres bien ;)

Aja, da ne bom pozabila omeniti, da se v mesecu aprilu začenja NOVA AKCIJA "AKTIVITA BREZ CELULITA", več pa seveda v reviji Super mami ;) - NAJAVA BE READY

Tako, upam, da je s snegom konec (kljub temu, da tako zelo rada deskam na snegu) in da se bom lahko spet kmalu v naravi športno udejstvovala - kajti po vsakem takem "treningu" (tek, hoja, kotalkanje, Šmarna gora...) se počutim tako zelo odlično, da bi lahko počela vse mogoče - no ja, o tem pa kdaj drugič

Lep večer

malina7

malina7  

30. mar 2007 19:14

Tako,

pa je že petek in vikend ;) upam samo, da vreme ne bo tak kislo in se bo sonce le prikazalo - kako to vpliva na ljudi - IT'S A MIRACLE

Včeraj nisem imela vadbe in sem zato odšla na pregled k zdravnici, točneje, šla sem na KRVNI PREGLED - priznati vam moram, da me je bilo sicer malo strah tiste micene pikice, ampak strah je na sredi votel, okrog ga pa nič ni - to vsi poznamo in drži, ne?

Naslednji teden bodo znani rezultati, katere krvne skupine sem, in nato mi bodo moje punce iz studia AKTIVITA BREZ CELULITA še natančneje svetovale, kaj in kako, da bom še bolj zdrava in vesela ;)

Danes sem bila pridna, saj sem bila na vadbi že zgodaj zjutraj

Punc je vsak dan več, ker so dejansko ugotovile, da se z njihovimi telesi nekaj dogaja, in to POZITIVNEGA KAR NAM JE ZELO VŠEČ ;)

Tako, prijeten vikend, čimveč cartanja in dobre volje, četudi nas sonček malo zapostavlja

malina7

malina7  

4. apr 2007 21:49

ALO ALO ALO, JAVLJAM SE MALO

nisem pozabila na vas, drage/i moji, ampak mi resnično primanjkuje časa, in že je skoraj konec tedna ;) boste mislili, da nisem resna, ampak tak je to danes...

Bila sem na vadbi, že včeraj, in vam moram sporočiti, da se je AKCIJA AKTIVITA BREZ CELULITA RAPIDNO RAZŠIRILA punc je vsak dan več, tudi kak moški se najde

Vedno več nas je, ki se zavestno in načrtno ukvarjamo s svojimi telesi, da bomo poleti res vesele in srečne skakale v kopalkah, in seveda tudi  brez njih

Še kar se pridno držim prehranjevalne diete in moram Vam sporočiti, da mi gre VEČ KOT ODLIČNO - namesto čokolade zdaj raje sežem po kakem sojinem desertu, ki so odlični in tudi sedaj, ko jem vsaj 5 x na dan, nimam nobenih vmesnih napadov lakote (kot se mi je to dogajalo prej).

Tako, se že veselim jutrišnjega dne... potem pa veselo na kosilce v Via bono, mjami

Pa sladke sanje 

malina7

malina7  

5. apr 2007 21:04

Zdravo,

danes sem točna kot ura ;)

Sonček nas prijetno greje, pomlad je končno le prišla... zdaj je še zadnji čas, da začnete gibati in se pravilno prehranjevati, da ne bo potem poleti slabe volje

Ja, v našem centru AKTIVITA BREZ CELULITA se punce, z mano na čelu, poletja že veselimo

Pozabila sem vam napisati, da lahko izbirate med intenzivnim in vzdrževalnim programom; kakšen program je za vas najprimernejši, pa vam svetujejo naše punce: Milena, Marjana ali Katja.

Skrajni čas je, da se vključite v akcijo vadbe na hypoxi napravah, ki vam bodo s pomočjo vakuuma razbile oziroma razgradile maščobne celice na predelu stegen, zadnjice in bokov

REZULTAT ZAGOTOVLJEN!!!

Še vedno se lahko prijavite na BREZPLAČNO SVETOVANJE!

Saj poznate slavni rek : VENI, VIDI, VICI

na svidenje 

malina7

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti