Aktivita - brez celulita ;)

tema je zaklenjena

malina7  

član od: 28.2.2007

sporočila: 32

31. maj 2007 21:30

Ojla,

spet imam vesele novice: imela sem namreč ponovno merjenje, rezultati so več kot pozitivni

Izgubila sem skupaj že 17 cm in kar 3 kg, delež vode in delež maščob v telesu imam idealen DAJMO NAZDRAVIT

Super se počutim, počasi se moja terapija zaključuje in vam morem iskreno priznati, da sem bolj zrela in da mi je sedaj bolj jasno, kak in zakaj je pomembno, da zdravo jemo, se gibamo in čim bolje izkoristimo prosti čas, da se izognemo vsakodnevnemu stresu in hitremu tempu življenja.

Jutri zjutraj sem spet na vadbi HYPOXI, potem pa gremo na kosilce v Via bono - upam, da je orada na meniju

Tako, se še oglasim... 

malina7

malina7  

6. jun 2007 17:56

Zdravo!!!

Danes sem spet tako fino jedla v Via boni, res so ODLIČNI - solata s piščancem

Tako, nazadnje sem vam napisala, da se moja terapija zaključuje - JOK BRATE ODPADE - tok sem "not padla" in sem zadovoljna s svojim novim izgledom, da nikakor ne morem prenehat hodit k mojim puncam, in seveda poleg še na terapijo

V JUNIJU imajo sedaj posebno akcijo, in sicer kupiš 12 obiskov dobiš jih 16 kar se tiče odplačevanja, so pa tak al tak tako fleksibilni, da ni problem odplačevati na obroke

Namignem vam še to, da se pripravlja NOV PROJEKT za vse članice AKTIVITA BREZ CELULITA, kaj bo, še ne povem, ampak vem le to, da bo NORO in da sem ful vesela, da sem v njihovem "teamu".

Tako, čimpreje se prijavite na brezplačno testiranje, IT IS NOW OR NEVER

Šibam zdaj na Šmarno, aja, saj dežuje, nič ne bo

pa pa 

malina7

malina7  

11. jun 2007 21:29

Tako,

pa imam za vas spet vesele, razveseljive novičke

Naša draga Milena se, če se ne motim, ta vikend POROČI zato smo se me s puncami, in seveda z Markom in Danijem na čelu, tako dobro zorganizirali, da smo ji včeraj naredili pravi "surprise party".

Bogo Mileno je skoraj pobralo, vsi smo se od sreče in ganjenosti kar tresli, jagode so nam padale, bilo je fino in takih trenutkov se človek zapomni za vedno...

Še enkrat, tudi za vas, dragi moji bralci, naj vam povem, da sem sedaj, ko osvajam znanje zdravega načina življenja in sem pri tem zelo uspešna, saj mi ob strani stojijo in dnevno svetujejo moje punce - MILENA, MARJANA in KATJA - presrečna, da sem v HYPOXI studio sploh kdaj prišla

Pa še to: v  soboto smo s puncami uspešno pretekle DM maraton in lahko vam povem, da se že pripravljamo na novega Pridružite se nam, ne bo vam žal... smo NAJBOLJŠA EKIPA ;)

malina7

malina7  

17. jun 2007 19:07

Evo mene,

direkt s Šmarne gore ;)

Ja, včeraj je bil veliki dan za mojo Mileno, ki ima sedaj novi priimek in seveda odličnega partnerja, s katerim sta si izrekla včeraj veliki DA

Zelo sem vesela za njiju, želim jima veliko sreče, zdravja, ljubezni in norih trenutkov

Me s puncami še naprej veselo treniramo, kondicije imamo že ogromno, na Šmarno goro pridem v pičlih 19 minutah, celulita nikjer več nimam ..... JUPI, BIKINI PARTY SE ŽE ZAČENJA....

Punce, www.aktivita.si vas še naprej pridno vabi na brezplačno testiranje in svetovanje, pridite, ne bo vam žal.

Jutri zjutraj gremo spet malo tečt, potem pa na fino kosilce v Via bono, kjer vam postrežejo s svežimi ribami in dobro izbiro solat

Se javim... pa uspešen teden, veliko tekočine in seveda svežega sadja vam priporočam

malina7

malina7  

18. jun 2007 16:17

Danes je pasja vročina, ne?

Mi kr iz povsod teče... upam, da ste dobro opremljeni z vodo in da ste kje v senci

Zjutraj sem že pridno odlaufala svoje, sedaj pa še vam malo napišem, potem pa na kolo, za vitko telo...

Upam, da ste upoštevali moje nasvete in sedaj kje ležerno uživate, tudi doma na hladnem kavču je lahko fino

V poletnem času vam v salonu Aktivita poleg GRATIS TERAPIJ nudijo tudi 14 dnevni trening z OSEBNIM TRENERJEM - JA, ZA VSE TISTE, KI ŠE KAR OKLEVATE Aja, nisem vam povedala, da grem konec tedna z mojo  odlično prijateljico v Staro baško, hvatat bravnu boju in se namakat, da bo kr veselo... tok se že veselim, da vam ne morem povedat...je že čas, za kake plavalne podvige in seveda odmor ;)

Uživajte, pa ne pozabite na vodo, vodo, vodo

malina7

malina7  

27. jun 2007 18:12

Evo mene,

pa sem le prišla nazaj z morja :)

Šla sem namreč s prijateljico Majo na krajši morski počitek, ki mi je odlično "pasal", saj sva plavali, izvajali vodno aerobiko (malo miganja v vodi), šli na surf in se seveda RAZVAJALI ob pečenih ribicah, pluskanju morja in mesečini...

Danes zjutraj pa pridem na telovadbo v studio AKTIVITA BREZ CELULITA in punce tako pridno trenirajo, da vam ne morem opisat... kljub sparini in 34 C smo res pridne, in to se vsaki zelo POZNA

Tudi vi lahko še vedno izkoristite GRATIS TERAPIJE, ki vam jih ponujajo... NAREDITE NEKAJ ZASE! 

Jutri zjutraj grem najprej na jogging, potem v službo, popoldan pa na kosilce v Via bono, kajti jutri je še en poseben dan - praznujemo MOJ ROJSTNI DAN

Tako da, dragi moji, jutri bo še en "dobr" dan - ZAGOTOVO

Javim vam, kak smo praznovali... baje me sadna tortica že čaka

malina7

malina7  

28. jun 2007 16:24

VSE NAJBOLJŠE, mi pravijo moji sodelavci, sodelavke, prijatelji, prijateljice...

Odlično sem počutim, starejša sem za dobro leto, in povem vam, da sem srečna, da sem ZDRAVA, VESELA, da imam ODLIČNE PRIJATELJE, NAJBOLJŠO DRUŽINO in na sploh sem zelo HAPPY

Upam, da ste tudi vi fino in da ste si privoščili kaj sladkega sej veste, tu pa tam je treba malo grešiti

Lep dan še naprej, danes športanje odpade, ker se dobim v mestu z mojimi puncami in bomo klepetale, da bo jutri sigurno dež

CARPE DIEM

malina7

malina7  

3. jul 2007 15:48

Evo mene,

nisem pozabila na vas

Danes sem bila pridna že navsezgodaj, ob 6.40 uri, saj sva šli s prijateljico Ano tečt... ja tako zgodaj res še nisem telovadila, ampak vam povem, po jutru se dan pozna ;)

POČUTIM SE ODLIČNO, KONDICIJE IMAM VELIKO IN SEM DOBRE VOLJE, NE GLEDE NA TO, DA SEM BILA "AUF" ŽE OB 6H!

Upam, da tudi vi kaj gibate, telovadite, plavate, skratka se športno udejstvujete... jaz sem FIT in povem vam, komaj čakam bikinke in seveda sprehajanje po peščenih plažah, saj mi je HYPOXY terapija pomagala, da sem IZGUBILA VES CELULIT  

malina7

malina7  

5. jul 2007 21:50

Danes sem bila pa "trojno" pridna, res ne vem, ali mi je vreme naklonjeno, ali mi zvedzde tako pravijo, ali kaj čisto tretjega, jaz namreč te dni kar prekipevam od energije

Zjutraj sem bila na HYPOXI terapiji, potem sem šla veselo na delo... vreme je bilo zelo spremenljivo, ampak jaz sem že prej vedela, da bom šla ali tečt ali na Šmarno ;)

Po odličnem kosilcu v Via boni, losos na žaru, sem dobila pravi energetski pospešek in sem komaj zdržala do 16.ure v pisarni. Nato sem se pa sama odpravila na Šmarno goro, se je super vlilo, ko sem gor prišla... je prav pasalo Ampak, to še ni vse, dragi moji - nato sem šla z našo Katjo še tečt na Rožnik...

Kaj menite? Sem prava športna bomba, ne?

To je to, ko enkrat "not padeš, greš težko nazaj"... v šport in rekreacijo seveda mislim

Za vikend grem malo na morje, tako da bo spet luštno in zabavno!

UŽIVAJTE TUDI VI

malina7

malina7  

10. jul 2007 14:59

Ja, MORJE JE PA ZAKON ;)

Sem plavala, vodni tenis igrala in šla sem tečt iz Kopra do Izole in nazaj, kar je skupaj cca. 10 km - super pridna sem bila, tale pomorska trasa je odlična, tudi za rolanje in kolesarjenje drugače

Zjutraj sem se pohvalila mojim puncam, ki so ostale brez besed ob mojem pripovedovanju in me pri vseh mojih norih idejah podpirajo

Punce in fantje, upam, da vas današnje deževno vreme ne ovira in da boste, če že niste, šli športat, kajti zdrav duh je samo v zdravem telesu in jaz že komaj čakam, da grem s prijateljico Majo na Šmarno goro, ki sem jo kr malo pogrešala ...

Če je volja in motivacija, potem vam cilji ne uidejo... tako da, CILJE NA PAPIR in v AKCIJO

Adios 

malina7

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti