12. apr 2007 20:56
Zdravo ;)
mene tale sonček tako "odnaša", kajti že četrtič zapored sem bila na Šmarni gori - in še bom šla
Seveda zjutraj najprej skočim na vadbo AKTIVITA BREZ CELULITA, popoldan pa me sonček popelje v naravo
Tako, marsikaj je novega, naša Milena se je že skoraj "pocajtala" in kmalu bomo začele punce tečt v naravi - več nas bo, bolj bo zabavno kajti naše punce, tako Milena, Marjana kot Katja so izredno prijetne in ljubeznive, z vsemi sem se že tako spoprijateljila, da hodim na vadbo že tudi zaradi njih
Zdaj pa nazaj k NOVOSTIM: z naslednjim tednom bo na www.aktivita.si delovala spletna trgovina, kjer si bomo lahko privoščile:
- olja rastlinskega izvora
- anti-alergike
- razna prehranska dopolnila, ki so vsa 100% rastlinskega izvora
- anti-oksidante
- koencim Q10
- kapsule z zelenim čajem - preverjeno uspešno delujejo
- razmaščevalec jeter, če resnično želite pospešeno razgradnjo in izgubo celulita
Zakaj vam vse to pišem, vas verjetno zanima - zato, ker v studiu za zdravo življenje AKTIVITA nenehno vlagajo v razvoj novih izdelkov in storitev ter sodelujejo pri različnih večjih projektih, med drugim vam lahko tudi namignem, da se bomo počasi izgubile še vseh strij vendar le počasi, kajti naša draga Milena je že tako polno zaposlena in ima ogromno dela Aha, še tole - akcija v reviji Super mami že poteka, če želite preveriti rezultate, si hitro kupite zadnjo revijo Lepa in zdrava, kjer si lahko preberete tudi intervjuje z izbranimi dekleti, ki so bile izbrane v akciji AKTIVITA BREZ CELULITA in sedaj že pridno telovadijo ter imajo zavidljive rezultate Dragi VSI, v reviji Super mami lahko preberete "fresh new" najavo ter se odločite, da boste nekaj naredili zase - najbolj zveste in pridne, pa čakajo bogate nagrade, ki jih bomo (upam, da tudi jaz) prejeli tisti, ki se bomo resnično naučili POMENA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA! Tako, pa sem se malo razpisala, se vidi, da sem vas že vse "fejst" pogrešala
Uživajte v teh prečudovitih dneh
malina7