12. mar 2007 18:04
Morda bi tudi meni znal kdo pomagati...
Jaz pa iščem tiste bambusove posodice za kuhanje na pari. Any idea?
Sonja
12. mar 2007 18:04
Morda bi tudi meni znal kdo pomagati...
Jaz pa iščem tiste bambusove posodice za kuhanje na pari. Any idea?
Sonja
12. mar 2007 18:11
beki, vrana je sicer diplomirana kiparka, vendar pa se tam učijo tudi slikat in se je nekaj časa preživljala s slikanjem potrtretov. (Sicer da te malo hecam, avtoportret lahko nariše samo tisti človek, ki je na sliki, zato se reče avtoportret, ostalo so portreti;) Probaj jo kontaktirat na ZS. nas je slikal en slikar, ko smo bili otroci, to je dal oče mami za rojstni dan, vendar pa portreti niso tako posrečeni, da bi ti ga priporočila. diling, jaz sem svoj tamali bambuso soparilnik kupila v taveliki Lesnini v Ljubljani na brdu, so znaki, kje zaviješ iz obvoznice in kam potem. Se super obnese in ti ga toplo priporočam. Baje majo včasih tudi tavelike, vendar ga jaz še nisem videla, tako da sem izkoristila eno in edino službeno pot in ga kupila v kanadi;) Dobijo se pa 100% tudi v Nemčiji, pa po moje tudi v Avstriji, samo moraš vedet, kje, tu pa jaz nisem pravi naslov... Veri
12. mar 2007 18:39
Hvala punce!!! Tatjana
12. mar 2007 23:22
Diling, bambusove soparnike sem za majhen denar kupila v Inki, trgovini z indijsko ali podobno robo. Prodajalki se ni sanjalo, čemu služi ta izdelek. . Je v dve nadstropji.
Frina
13. mar 2007 7:33
frina, kje je ta trgovina? A imajo tudi rutice noter? Loni Makaroni
15. mar 2007 18:34
Super, hvala. Kje pa je Inka? Sonja
16. mar 2007 8:45
V tej trgovini imajo res tudi rutice.
Trgovina je tudi v Celju ( Glazija).
Bi pa pogledala v vse trgovine s podobno ponudbo, ki imajo tudi košare, bambusove naslonjače.
Frina
17. mar 2007 22:42
Išem nekaj, ko je bolj močno od Biokila, da mi pobije neke male hrošče, ki lezejo vun iz okn. tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)