Enkrat je bilo govora na formu, da nekdo riše avtoportrete vendar ga ne najdem, ali mogoče katera ve za ta link in hvala že v naprej!
beki
Enkrat je bilo govora na formu, da nekdo riše avtoportrete vendar ga ne najdem, ali mogoče katera ve za ta link in hvala že v naprej!
beki
6. mar 2007 18:52
jaka.bevk@cmok.si sekibevk@hotmail.com Tale mladi gospodič riše odlične portrete. Piši mu in takoj ti bo odgovoril. Meni je karikaturo poslal po povzetju za drobiž. lp Vesna
6. mar 2007 21:15
Mislim da je Veri enkrat napisala, da portrete riše naša članica Vrana. Torej ji lahko pošlješ ZS Aki Sporočilo je spremenil(a) aki dne 06. mar 2007 21:16:40
6. mar 2007 21:56
Vrana je kiparka. lp Vesna
6. mar 2007 23:08
Pozdravljeni. Tudi ta gospod riše portrete, lahko tudi po fotografiji. Sicer si pa lahko njegova dela ogledate na http://www.stane-kozjek.com L.P. lara s
7. mar 2007 7:08
Malo izven teme...kje pa je naša vrana, že dolgo je nisem zasledila? Teka
7. mar 2007 8:18
To sem tudi jaz opazila. A kdo ve?
Aki
7. mar 2007 9:35
Vrana je še z nami, ji je pa sin zaplenil računalnik in praktično ne pride zraven. Dokler ne bo še enega računalnika pri hiši, ji bolj švoh kaže, kar se surfanja po netu tiče. Loni Makaroni
12. mar 2007 15:00
Mene pa zanima, če katera ve, kdo v Kranju preslikava fotografije na keramiko (šalce...). A mogoče veste, če je možno prenesti na keramiko tudi risbe? Sestri bi za rojstn dan dala šalco z njeno karikaturo, he, he. Tatjana
12. mar 2007 15:29
Pozanimaj se v drogerijah DM,zanimive stvari pa dobiš tudi v trgovini ŠIK v Šenčurju (odprto imajo samo popoldne po 15.uri). LP arabrab
12. mar 2007 16:30
Tatjana v foto Mitja poleg tuša na primskovem pomoje dela,pa foto spodaj jelenovega klanca tudi samo ne vem točno imenuje-oni delajo za DM leni1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Hrustljav rogljiček s sladoledom