6. mar 2007 20:09
Kaj pa operil (raspršilo za nos) , morem rečt da mi je zelo dobro. Če imaš zamašen nos ti ga odmaši in je kar za nekaj ur dobro. Pa še ni tako zelo drago(4.5 eur) yimi
6. mar 2007 20:09
Kaj pa operil (raspršilo za nos) , morem rečt da mi je zelo dobro. Če imaš zamašen nos ti ga odmaši in je kar za nekaj ur dobro. Pa še ni tako zelo drago(4.5 eur) yimi
6. mar 2007 20:41
Operil je trenutno učinkovit, nikakor pa ni za daljšo uporabo. Če se ne motim, ga je varno uporabljati do 3 dni, sicer lahko poškoduje nosno sluznico in povzroči trajne okvare vonja. Pesnica
6. mar 2007 20:50
Ja, točno take težave imam... Imam zelo občutljivo sluznico in vsaka močnejša stvar (Nasonex, Operil ipd.) mi jo poškodujejo do te mere, da imam kar nekaj dni zatem močne krvavitve iz nosa. Da ne bo koga skrbelo... So me domači oskrbeli s fiziološko iz lekarne in deluje Hvala za nasvete in želje! LP KetyP
6. mar 2007 21:36
ena mš je napisal/a: |
Mnenje otorinolaringologa je,da domača fiziološka raztopina manj vredna, kot lekarniško pripravljena. ham-njam |
7. mar 2007 20:10
Zgleda, da otorinolaringologinja ni bila ista. ham-njam
7. mar 2007 21:28
Lahko ti pa priporočim spiranje nosu z fiziološko tako, da si pripraviš eno skodelico raztopine in jo počasi vlečeš v nos, dokler ne začutiš, da ti začne teči zadaj po grlu. Stvar zahteva kar nekaj vaje in predvsem se moraš umiriti, da vode slučajno ne vdihneš. Postopek pa je iz ene od različic joge. LP juhica Ps Drugače pa jaz uporabljam mazilo Nisita salin, ki je podobne sestave kot spreji s fiziološko, samo učinek je zaradi mazila daljši. Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 07. mar 2007 21:29:53Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fokača s paradižnikom in timijanom
French toast s sadjem