5. mar 2007 8:38
mene pa zanima če je že bil kdo v neumu-ali se bolj splača najeti apartma in tam hoditi ven jest(ker je kao poceni )ali je bolje iti v hotel? ksenija
5. mar 2007 8:38
mene pa zanima če je že bil kdo v neumu-ali se bolj splača najeti apartma in tam hoditi ven jest(ker je kao poceni )ali je bolje iti v hotel? ksenija
5. mar 2007 9:06
Korčula je krasna! Veri
5. mar 2007 9:14
Ima kdo izkušnje z robinzonskimi počitnicami na Kornatih? lonalina
5. mar 2007 9:25
Plaža v Makarski je .
V Neumu sem bila parkrat BTW, do plaže je 8564722 stopnic, razen, če si v hotelu Sunce.
Osebno z robinzonskimi počitnicami nimam izkušenj (pa ne, ker mi to ne bi bilo všeč, ampak zaradi zasoljene cene), sem pa letovala na Pašmanu pri ljudeh, ki so se s tem ukvarjali, imeli so 4 takšne hišice na Kornatih. So nas tudi peljali s čolnom to pogledat in moram povedat, da bi bil takšen dopust res prava uživancija. Vse hiške so imele dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, wc s kopalnico in seveda zunaj zidan kamin. Z vsakim gostom so se dogovorili, kako pogosto naj jim pripeljejo npr. kruh, pijačo itd.
Ognjič
5. mar 2007 9:32
Hihi, Ognjič, bo že držalo, čeprav se tam še nisem kopala - oz. vsaj tega nisem vedela... Tam sem namreč nastala:) Starša pravita, da je bilo krasno in sploh ene najlepših počitnic (ne moreta po pravici povedat, da daleč najlepše, ker je bratec tudi nastal na počitnicah;), pa bi lahko bil užaljen;) Veri
5. mar 2007 9:48
Veri, a plažo v Makarski misliš? Čudovita je, borovci na vsej tisti ogromni dolžini...ni čudno, da je tako fejst otrok tam ratal Ognjič
5. mar 2007 10:17
Mi bi pa šli letos na Korčulo, a ve kdo za kakšne dobre apartmaje? sonchek
5. mar 2007 10:20
Znanec je imel za 10let v najemu kamnito hiško na Pašmanu. Na strani , ki gleda na Italijo. Moraš pa biti človek za to.Voda iz cisterne,elektrika na agregat,črna kuhinja,wc na štrbunk,plavajoča trgovina 1x dnevno (v lepem vremenu),kače, kuščarji,... Črn scenarij: otrok rabi nujno zdr. pomoč. Kam ? V Biograd, stanje morja pa 7 boforov (Beaufortov) ... Avto imaš parkiran na celini, kajti ceste ni. Kaj takrat ? Zame, vse to odtehta občutek svobode, ... siba
5. mar 2007 10:28
Se da pridet tudi z avtom na ono stran Pašmana po makadamski cesti, gasilci so kar hitro šibali po njej, se je mudilo, ker je en Italijan kres naredil Ognjič
5. mar 2007 10:32
plaža v makarski, hm, kakor kje. lani sva bila v gradacu, sence ni bilo, to je dejstvo. tako da če greš ti vsekakor priporočam da vzameš s sabo senčnik, še posebej če imaš otroke. drugače pa je fajn. nektarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem