22. maj 2007 16:52
majamarko je napisal/a: |
Suzanaz, v katerem hotelu pa sta bila vidva? nama se bliža datum odhoda, greva pa v Helen Yolando - poznaš kaj stanje pri njih?
p, m
|
Še to. V Grčiji 2-3 zvezdice hoteli, so bili vsi poden. Obogaten kontinentalni zajtrk pomeni, da poleg kruha z marmelado dobiš kakšno vijolično salamo in če maš srečo jogurt, pa pomarančni malinovc popolnoma neužiten. Take so bile do sedaj moje izkušnje. Sem pa našla prav o tvojem hotelu pismo zadovoljnega gosta, tako da možno da bo čist ok. Ful je fino da vzameš sobo s hladilnikom.
Pa še to. Če imaš kakršno koli reklamacijo ali kakršno koli pritožbo jo rešuj na licu mesta, bodi ful tečna, ker ko prideš domov je vse prepozno.
Jaz ti želim dober dopust in veliko užitkov. tud če je hotel slabši je narava fenomenalna, saj koliko časa pa boš v sobi?
Pozdravljeni! V torek sva se vrnila s Samosa. V hotelu Helen Yolanda v Kokkariju sva letovala že tretjič zaporedoma. Kaj je bilo letos drugače? Transfer Maribor - Brnik in nazaj je bil veliko boljši in predvsem varnejši kot prejšnji leti. Spremljevalki na avtobusu sta svoje delo opravili zelo prijazno in profesionalno. V hotelu Helen Yolanda se je marsikaj spremenilo na bolje: zajtrka več ne strežejo, ampak je bil letos bogat bife zajtrk. V sobah so namestili (proti plačilu) hladilnike. Pohvalno! Predlagava, da v katalogu za poletje 2005 vnesete popravek glede zajtrka in hladilnikov. V katalogu navajate, da ima večina sob stranski pogled na morje. Tiste sobe, ki gledajo na morje, imajo DIREKTEN pogled na morje. Hotel ima res čudovito lokacijo: nekaj sto metrov do mesteca in do plaž. Zakaj v katalogu ne navedete, da je del plaže Tsamadu namenjen nudistom? Letos ima večino sob v hotelu v zakupu turistična agencija Frosch-sportreisen iz Nemčije. Bojiva se, da bodo naslednje leto rezervirali še več sob, zato vas že sedaj prosiva, da tudi v prihodnje ponudite počitnice v tem hotelu. Glede organizacije počitnic in dela vaših predstavnkov na Samosu nimava nobenih pripomb. Vse je "štimalo". Na Samos pa spet prihodnje leto! Lep pozdrav
Suzi