26. feb 2007 21:07
Sama sem podoben zvon kupila lansko leto v isti trgovini, pa je kljub neprestani uporabi še vedno super. Od istega proizvajalca pa je bil v Rutarju 3x dražji. Lep večer še naprej. limonca26
26. feb 2007 21:07
Sama sem podoben zvon kupila lansko leto v isti trgovini, pa je kljub neprestani uporabi še vedno super. Od istega proizvajalca pa je bil v Rutarju 3x dražji. Lep večer še naprej. limonca26
26. feb 2007 21:37
A se ne začne akcija v Hoferju za te zvone in obode v četrtek (v Lj smo dobili reklamo, da se začne 1.3.)? Sem misllia pogledat, pa da ne bodo razprodali...
26. feb 2007 22:36
http://www.hofer.si/ Katka lopatka, na tale link poglej. Akcija se je začela danes. Verjetno še niso vsega prodali. Lep večer ti želim. limonca26
26. feb 2007 22:59
Hvala, ampak čudno, sem si prav zacahnala četrtek - Hofer, ker mi je malo od rok :) Joj joj, sem že kaj narobe videla. papa
27. feb 2007 17:02
Ni bilo zvonov za torte :( Samo pravokotne plastične posode za transport peciva. Ena trgovka je rekla, da so že razprodane, druga pa, da bodo v četrtek. Ahja. Pa še prigoda. Ena ženska je tam pri tortnih obodih razlagala starejšim obiskovalkam, kako ona peče torte le v obodu samo na peki papirju in vse so hitele nakupovat. Meni se je pa dobro zdelo, da lahko modro rečem, da ni za v pečico :) To so bili dolgi nosovi! Sem malčk žleht ane :)
27. feb 2007 17:21
jaz ta obod uporabljam potem, ko torto že spečem in jo potem nafilam in oblikujem. zvon za torto je pa super-samo torta ne sme biti previsoka, ker potem ne moreš zapreti. ksenija
28. feb 2007 8:09
A je kdo že preštudiral zakaj se ne bi smelo pečt v tem obodu (razen, da tako piše)? stana
28. feb 2007 8:54
Jaz moram speči eno manjšo torto za 17. marec in takrat bom spekla v tem obodu - kar bo, bo...poročam
rrr
28. feb 2007 9:04
Mene pa firbec matra
Grem dat v pečico ...
stana
28. feb 2007 9:57
Evo, še poročilo
Prazen tortni obod sem dala v pečico na 190°C. Po 30-ih minutah zgleda nespremenjen
stanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi