21. avg 2010 16:42
yulchi, hvala za koristne informacije....
katjushka
21. avg 2010 16:42
yulchi, hvala za koristne informacije....
katjushka
22. sep 2010 17:18
terezija,pozdravljena-z vami si že dologo želim priti v stik,zato močno upam,da prebirate forume in naletite na mojega-prosim lepo prosim,če je mogoče da se mi javite na moj meil kvackanje.golobbranka@gmail.com z vami bi rada navezala stik glede kvačkanja brankagolob
22. sep 2010 18:43
brankagolob.... zakaj pa ji ne napišeš zasebnega sporočila? Mislim, da ga bo prej opazila kot tukaj na forumu.
Petya
25. sep 2010 14:25
V Mariboru v Europarku ni več trgovinice s pripomočki za pletenje. Sem ravno včeraj iskala volno, pa sem jo nekaj našla v Mercatorjevem centru na Pobrežju. regina
25. sep 2010 17:22
Pa Veletekstil v Qlandiji tudi nima več prejic za kvačkanje ... Torej v Mariboru ostaneta še trgovinica v Cityu in pa Biserka. Ali je še kakšna?
Petyabranka171
sporočila: 218
25. sep 2010 22:03
Petya tudi v city -ju je v 1. nadstropju ni več (razen če so jo preselili v drug lokal ). Velika izbira je v Elna trgovini poleg lekarne Lah in ena mala v Gospski ul. imena pa žal ne vem. Bel in oker kvačkanec na špuli- 2kg naročam v Škofji Loki in pošljejo po povzetju. Zelo ugodno je in fino, ker izdelek nima vozlov.Poiščem naslov in sporočim. branka171
26. sep 2010 11:25
Branka171 tista mala v Gosposki ulici je Biserka (ko ma vse in še več za šivanje, kvačkanje, ipd). Drugače pa, ko sem bila nazadnje v Cityu je bila ta trgovinica na zgoraj na vrhu. Za tisto v Škofji Loki pa bi se res priporočala za naslov (lahko tudi na ZS).
Hvala in lepo nedeljo,
Petya
26. sep 2010 14:29
Ne bi rada izpadla preveč neinformirana ampak vseeno... A me lahko poučite (drugače sem iz okolice CE) kje je v MB City?
katjushka
26. sep 2010 14:31
Katjushka, upam, da ti bo tole v pomoč http://www.city.si/lokacija-TPC-City-a-61.php
Petya
26. sep 2010 14:41
Petya je napisal/a: |
Katjushka, upam, da ti bo tole v pomoč http://www.city.si/lokacija-TPC-City-a-61.php Petya |
Aaaa, poznam center, nisem pa vedela, da se mu tako reče.... hvala, za info.
katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Karamelna omaka