9. jan 2008 21:21
Reca, najboljš. Pa lohk vmes še mal okrog zijava, to nama ni prepovedano, ker sva poročeni... lidka
9. jan 2008 21:21
Reca, najboljš. Pa lohk vmes še mal okrog zijava, to nama ni prepovedano, ker sva poročeni... lidka
10. jan 2008 9:30
No, pa vam je uspelo.Napad in sabotaža name. Portal urgence se je radi enormnega obiska sesul.Administrator mi piše, kaj se dogaja ?! Takšnega obiska strani ne pomnijo. Piše, da je vodilna kliknila na mojo fotko 35x, druga "samo" 22x, da o ostalih ne govorimo. Napačno ste razumele. To ni izbor za najlepšega peseka ali muceka, kjer se delijo nagrade. ZS je toliko, da se lahko naslednja dva dni samo s tem ubadam, če hočem vsem odgovoriti.Pa kakšne želje in packarije.Nenadoma nobena poročena, same samske in nevezane. Skratka, prisiljen sem spremeniti nick, če čem malo mira meti. Pa ne zdaj nosa vesiti P.s.: Pikica, Loni ne skrbita. Vama pošljem novi nick na ZP. @ tumpika tebi pa ne, si me pregrdo mela Mali varaš
10. jan 2008 10:19
Mali varaš, I think I"ll pass!!!!! pikica82 Sporočilo je spremenil(a) pikica82 dne 10. jan 2008 10:20:07
10. jan 2008 11:57
Haha, mali varaš, po moje tudi ja, samo potem se boš zbudil... dvojčica
10. jan 2008 12:00
Loni in Pikica, očitno bomo morale "normalne" fante iskat drugje.... (pa brez zamere vsi ostali, ta pripomba se nanaša na eno osebo tukaj gor) dvojčica
10. jan 2008 12:02
Dvojčica, se strinjam. Pisanje dotične osebe je kar strašljivo. pikica82
10. jan 2008 12:05
Pikica, kako se že reče/napiše: TOUCHE ha ha ha mali varaš, a ti je že kdo reku, da se z ženskami ni za zafrkavat, še posebej s kuharcami. Ampak, bi te pa res rada vidla. Me prav zanima kakšen si, ko maš že "tak" karakter. Sem pa ziher, da nič ne zamujam. alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 10. jan 2008 12:07:06
10. jan 2008 19:40
Haha, si kar predstavljam tisto množico ZS-jev, da bogi revček ne more odgovoriti ... Atina
10. jan 2008 20:04
Ja ja, rep med noge.... dvojčica
10. jan 2008 20:04
Glede na to, da "samičke" kar bežijo, odkar se je tukaj pojavil Mali varaš je zadnji čas da ukrepava, kajne Peugeot . Očitno sva mu prešibka konkurenca. Jaz za začetek obljubim, da si bom vzel čas, da bom odpisal na vsako ZS Lp HribovcKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Bučke s sirom