8. jan 2008 20:57
Loni, sem prebral, da si iz Dolenjske, pa psa imaš tudi. Bi ti jaz, ta vikend pasjo hišico naredil. Tako luškano,leseno, kot v Janko in Metka. Napis z imenom bi mu izrezljal, barvno streho bi dobil,pa snegolove bi mu namontiral , pa ... Kaj te ma oni s hribov, nekaj tebi pisati o čevelcih. Čuj pubec, ahči se me !
Pikica,pravilno si se odločila. Zadnji čas, da si se odločla za pravega.Špilaš, pa z deco ukvarjaš se lahko doma, z mlašim bratecom .Ti rabiš pravega moškega, na kerega boš lahko zmerom računala in se nanj zanesla, ko bo potrebno. Kaj boš te s tistima malinovcoma.Tota dva, sta s picekom še po peski risala, ko sem jaz služil armijo, čuval tebe in domovino.
Kaj, pa je tota tumpika skup spravla. Pa to, še blizi ni kaki nežnosti, kaj šele ljubezni. Sem jo takoj pošecal, ko sem jo ocenil kot dominantno babnco. Če zažmirim , jo kar vidim: v črni latex oblečeno s puno fršlusov gori, pa z bičem v roki. Jaz pa z lisicami na posteljo priklejen, pa hajd po mojem hrbti. Take bi morale v cirkusi leve trenirati, ne pa tu moškega iskati. Ti iščeš takega, ki bi ti kuho, peglo,pa te v butike einkaufat vozo. Mija dva že nisma za skup. Kaj misliš, zakaj pa te jaz žensko iščem ?
Se opravičujem dekletom, katerim še nisem odpisal in poslal moje fotke. Žal, trenutno jih je zmanjkalo. Jutri je še en dan, s soncem obsijan
Mali varaš