Ceca v ljubljani

natkas  

član od: 13.10.2003

sporočila: 83

19. mar 2007 13:08

Ne morem si kaj, da tudi jaz ne bi podala svojega mnenja o Ceci. Res je, Ceca je bila kurba. Povsem logično je, da je vedela, kako njen zločinski možek krade in ustreli vsakega, ki ne ugodi njegovemu prdcu. Govori se, da je na Balkanu ona še vedno glavna mafijska princesa. Toda Ceca poje pesmi, ki ti sežejo v dušo, ki se dotaknejo srca. Nobena druga zvezda na Balkanu ji ne seže niti do kolen. Ima neverjetno karizmo in njen ciganski, vendar vzvišeni temperament enostavno pritegne. Če je kdo od vas bil na njenem koncertu je lahko videl, da so naši slovenski moški imeli vsi mehka kolena in trde tiče. V njo so strmeli z odprtimi usti, kot bi bili začarani. Naše deklice (pubertetnice) sanjajo, da bi bile Cece in jo posnemajo. Povejte drage dame, katera slovenska pevka Ceci seže do gležnjev??? Nobena!! Pa s tem ne mislim, da ne pojejo lepo. Edina Slovenka, ki prekaša Ceco, je Melanija Trump! Toda!!!! Melanija Trump (takrat še Knavs), je v nekem intervjuju dejala, da je Avstrijka, s kasnejšim izgovorom, da je Slovenija nepoznana in nepomembna dežela za njen uspeh. A ni prasica!?? Ja, Slovenčki smo bili vedno nepomembni palčki!!!! Po nas so srali Germani, Balkanci in cela Evropa. Na žalost zgleda, da bo tako ostalo. In veste zakaj?? V čem smo pa res najboljši???? V NEVOŠČLJIVOSTI!! Ker nismo ambiciozen narod, živimo nevidno, v bedni povprečnosti. Če se kateri od nas povzpne malo višje, ga potunkamo, namesto, da bi delali na tem da bi bili mi še boljši. A nismo bedni???

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

19. mar 2007 13:51

Ko se bo vsak pri sebi vsaj malo potrudil. da bi bil strpnjejši  od drugega, se bo mogoče kaj spremenilo. Vendar ob tem branju in uporabljenih izrazih do tega še dolgo ali nikoli ne bo prišlo.

Predvsem pa se je vsej izobrazbi navkljub izgubilo  "spoštovanje" do bljižnega...Ja, res

Lepe misli in dejanja za lep dan!

kobra 1

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

19. mar 2007 13:55

Ne moreš verjet koliko grdih besed iz nežnih ženskih ustec... Ognjič

natkas  

član od: 13.10.2003

sporočila: 83

19. mar 2007 14:53

Ti izrazi in t.i. grde besede so del vsakdanjika. To je od nekdaj tako bilo in na žalost tako vedno bo! Nekoč so takšne besede bile odraz neizobraženosti, danes je to moderno. Če poslušate najboljše raperje in rokerje, vzemimo za primer Eminema, njegove pesmi so iz kletvic in kar groznih besedil. Pa vemo, da je idol milijonih..

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

19. mar 2007 14:57

No, za moj okus je bila na primer Lepa Brena pevka z veliko več karizme kot Ceca, ampak o okusih se ne razpravlja, vsak naj uživa zase.

Poznam sicer nekaj moških, ki imajo kolena mehka in kaj drugega trdo tudi ob kateri drugi, ne le Ceci (Nataši Bekvalac na primer), ampak tudi v tem primeru smo pri okusih.

Tako da, Natka, ne posploševat, in ne takoj popljuvat nekoga, ki mu določena pevka pač ni všeč. Meni srce zaigra ob Hanki Paldum (Zlene oči), pa sem zato nevoščljiva ali kaj?

Verjamem pa, da ti je zdaj vsaj malo odleglo, ko si toliko gneva izlila iz sebe. Saj, zato smo tu, da nastavimo rame drug drugemu, ko si moramo malo dušo olajšat. In tebe je nekaj res zelo težilo, tako da zdaj srčno upam, da greš z vedrim obrazom in lažjim srcem dalje. Mamamia

mamamia

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

19. mar 2007 15:49

natkas je napisal/a:
Ti izrazi in t.i. grde besede so del vsakdanjika. To je od nekdaj tako bilo in na žalost tako vedno bo! Nekoč so takšne besede bile odraz neizobraženosti, danes je to moderno. Če poslušate najboljše raperje in rokerje, vzemimo za primer Eminema, njegove pesmi so iz kletvic in kar groznih besedil. Pa vemo, da je idol milijonih..

Kaj pa češ, sem pač s kmetov doma, pa ene 100 let za leseno žlico in nisem vedela, da je to moderno .

Me pa zanima, a si bila kdaj zraven, ko je komu računala, da veš, da je k....?

Pa oni Melaniji...si kdaj koruzo v korito stresla, da veš, da je p......? Po slikah sodeč mora imet ženska, pardon...p...... prov čeden svinjak

Aha...pa dej mi no čist potiho zaupaj...a si tipala one dedce, da veš, kakšne so imeli? So bili sam trdi, al tud...khm....no, konkretni

Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 19. mar 2007 15:51:39

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

19. mar 2007 16:00

natkas, vsi oni nageljčki, ki si jih prilepila, žalujejo nad tabo in tvojo primitivnostjo.

Oprosti, ampak posploševati tako zelo pa res ni treba. Če se ti šteješ med take (citat. Ja, Slovenčki smo bili vedno nepomembni palčki!!!! ) prebivalce naše države, prosim, izvoli. Samo, lepo prosim, nas ostale pa pusti, da se odločimo sami!!!!!!

Sicer se pa podpišem pod to, kar je zapisala Ognjič.

In še to: upam si trditi, da tako besedišče nikakor ni del vsakdanjika vseh, niti slučajno! Pa Eminem in podobni tudi niso idol ravno vsem.

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 19. mar 2007 16:03:39

Kalipso  

član od: 29.8.2006

sporočila: 199

19. mar 2007 18:27

ne morem verjet, da se še kr vrtite okrog cece... haha no natkas, nekaj strani nazaj sem branila ceco, da zna kljub vsemu boljše peti kot špelce od atomik harmonik (ker ona pa res ne zna), ampak določenih ne bo dosegla nikoli in ena teh je Lepa Brena, vse cece in podobno se lahko pred njo skrijejo v turbo folku, ki sta ga začela glih Brena in Šaban Šaulič kar se pa tiče njene privlačnosti, pa res ni težko bit privlačen po tolikih plastičnih operacijah. ne vem če si vidla kake njene slike od prej, ma prej ni glih trgala ta njena lepota in kar se tiče teh njenih komadov, ja so lepi in sežejo v srce nekateri in vse to je lepo in prav, sam kaj češ, če jih je pa ukradla več kot pol...recimo pesem "Sve sam ti dala" je pela Hanka Paldum in še jih je... da ne govorimo o glasbeni podlagi, ki pa pri večini teh turbo folk pevcev izhaja iz ljudske narodne - bosanskih sevdalink, makedonskih, ciganskih in še kakih pesmi in potem dajo gor besedila in imajo komad. govorit o tem kake osebnosti pa so ceca ali pa melanija ali pa kdorkoli, ki ga poznamo le iz prispevkov medijev, je pa itak ena sama bedarija, ker itak ne vemo resnice. lahko si ustvarimo le delno podobo, zato je brez veze sodit ljudi, lahko pa sodimo dejanja in cecina pač niso kej prida. in ja kletvicve so res že nekaj vsakdanjega in očitno tudi modne...sam ni pa vsaka moda dobra, pametna in ok..si razmišljala kdaj o tem, al vedno kr slediš? res bi blo dobro zaklenit tole temo, ker se bo drugače vlekla še nekaj časa sam da se kuha.. Sporočilo je spremenil(a) Kalipso dne 19. mar 2007 18:34:12

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

19. mar 2007 18:42

Pa kje ste videli ljudje božji kakšno privlačnost na njej? Lepo vas prosim bodite resni no. A jo je kdo sploh že od blizu pogledal malce bolj temeljito? A je res treba toliko strani namenjat ravno njej? Poglejte ven kako sneži. Zdaj pa spet ne bomo mogli regrata nabirat. LP! fakin712

Kalipso  

član od: 29.8.2006

sporočila: 199

19. mar 2007 18:44

kje sneži??????????? sam da se kuha..

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti