14. maj 2010 5:07
V tej trgovini si pa res mora človek reči, da kaj ne rabiš, sicer zapraviš. Meni so všeč različni pripomočki - nabavila sem si že raztegljiv obod za kvadratno/pravokotno torto (super), pa dve silikonski vrečki za dekoriranje (super), pa nekaj nastavkov (uporabni so tudi drugi nastavki iz različnih kompletov, le da je treba paziti koliko se vrečko že na začetku prireže), pa eno tako veliko paleto za ravnanje kreme, pa še en tako obod , vrečko in nekaj nastavkov za eno darilo. Sedaj imam ogledane še tiste okrogle kovinske podstavke, pa rada bi si kupila še kakšne modelčke za rožice in listke (so kar dragi, če to rabiš nekajkrat na leto), pa mogoče bom enkrat riskirala in kupila eno celo škatlico nastavkov,..... Se tolažim s tem, da bom to enkrat zapustila hčerki, ki je tudi že zastrupljena z domačo peko in zelo rada uporablja te "najine" pridobitve. Okraski so pa res pakirani v prevelikih količinah, ker toliko enakih rožic pa res težko porabiš. Tako da včasih kupim kaj tudi v Hofru in Lidlu - za nas amaterje čisto solidno, pa tičino v trgovini v podhodu na Ajdovščini, ker jo rabim samo za okraske, oblačenje torte me zaenkrat še ni prevzelo do te mere, da bi tudi sama naredila tako torto. Saj so mi všeč torte, ki jih s tem naredite in res ste prave mojstrice, to so cele umetnine, toda meni ta masa nekako ne sede. pa lep dan vsem tedyka