25. jan 2010 9:05
Lako seljak iz sela a teško selo iz seljaka....povzema ata od Marka Đorđića
Nemeja, če greš v kraj, ki ga ne poznaš - v tem stoletju ima že večina krajev svoje spletne strani, na katerih je tudi zemljevid in lepo pogledaš, kje ta silna Brnčičeva stoji. Evo ti interaktivni zemljevid Lj
http://www.visitljubljana.si/si/zemljevid/
Drugače je pa zadeva takale. Ta famozna prodajalna se nahaja v hiši, kjer je več poslovnih prostorov in kar nekaj vhodov (mene sicer najbolj zabavajo tiste obledele fotke iz nočnega kluba..., ki je tudi zraven). Pa fitnes je tudi v bližini. Pa naprej v isti ulici je tudi velika prodajalna Gorenja.
Avtobus mestnega prometa - okej, tega ne uporabljam pogosto, ampak se mi dozdeva, da se osmica ustavi na Ježici, od tam do Brnčičeve je pa ohoho daleč za pešakirat. Pa pešakirat iz enega predmestnega kvarta v drug predmestni kvart tudi ni posebno veselje. Pa tudi, če bi se ti pešakiralo, kako boš pa prenašala tisto, kar boš nakupila v trgovini. Tam prodajajo v večjih količinah in ti povem, 3 kile čokolade je kar težka, če moraš s tem pešakirati do avtobusne. Pa tudi, če je LPP zraven, to ni ravno vrhunski užitek. Plus, tam človek vedno zanese, pa vzame še ta pladenj pa to in ono...in imaš hitro premalo rok. Jaz tam vedno nakupim toliko, da moram potem dvakrat jemati iz prtljažnika.
Jaz bi na tvojem mestu za take nakupe za tako "od rok" lokacijo raje vzela taksi. Taksi, ki ga naročiš (ne tisti, ki ga snameš na ulici, v tem primeru je višja tarifa) je relativno poceni.
Vendelina jr.