13. feb 2007 15:01
Tudi jaz bi prosila za recept za sladico! zelvica
13. feb 2007 15:01
Tudi jaz bi prosila za recept za sladico! zelvica
13. feb 2007 15:14
Potrebujemo:
13. feb 2007 18:03
men do sedaj še noben jamijev recept ki sem ga delala ni bil zanič :d sem dvomila o ribah pečenih na maslu na katerega daš celo pest svežih žajblovih listov .... in o podobnih stvareh ... ampak nemoreš verjet božanske so bile , čeprav mi je žajbelj čisto premočna aroma samo ko se nekatere stvari kombinirajo skupaj postanejo prav njamsk .... tak da pomoje se ma za kj delat finga no nevem pomoje bi se tud ve če bi ble tako slavne kuharice
13. feb 2007 18:30
Če katero zanima jamiejeva knjiga št. 2, naj mi javi na zasebno pošto, jo imam v doc formatu, pa lahko pošljem po e pošti. Mamamia mamamia
13. feb 2007 20:23
Jaz bi jo mela. Ti pošljem ZS. tamalaursa Sporočilo je spremenil(a) tamalaursa dne 14. feb 2007 07:41:22
13. feb 2007 20:50
Ena dobronamerna pripomba. Če se želite izogniti spama (raznih viager in ne vem še česa) potem ne pišite tako javno vaših e- naslovov, ampak jih pošljite na zasebno sporočilo. Obstajajo razni programi, ki po medmrežju iščejo javne e- naslove in ko jih najdejo jim začnejo konstantno pošiljat spam. Omenim, če kdo slučajono ne ve... Lep večer in obilo kuharskih užitkov magnolija
13. feb 2007 21:28
Imam njegovo knjigo Srečna kuhinja kjer je tudi recept te sladice ,v nedeljo sem ga gledala in se takoj spomnila sladice ,ki sem jo jaz po njegovem receptu delala že nekaj let nazaj ,kolikor imam spomin nam to ni bilo dobro zato tudi ni bila več na našem jedilniku. rdeča kapica
14. feb 2007 7:33
Dopolnjen recept
King of puddings
4 jajca
565 ml mleka
1 čajna žlička vanilijevega ekstrakta
115 g finih kruhovih drobtin
225 g sladkorja
4 žlice malinove marmelade
pečico segrejte na 200°C.
Ločite 3 jajca, rumenjake stepite skupaj s preostalim celim jajcem. Dodajte mleko, vanilijevo esenco, sveže krušne drobtine in 85 g sladkorja.
Marmelado enakomerno razmažite po dnu pekača za pite. Po vrhu prelijte jajčno mešanico. Pecite od 45 minut do 1 ure.
Beljake stepite skupaj s ščepcem soli, postopoma dodajajte preostali sladkor. Sneg dajte na sredino pudinga in ga razmažite proti robovom posode, naredite vršičke, ki se bodo lepo zapekli.
Zvišajte temperaturo pečice in pecite nadaljnjih 15 do 20 minut, da rahlo porjavi.
Loni Makaroni
14. feb 2007 10:03
Tudi jaz imam to kuharico, kjer je ta sladica. Loni ti si recept verjetno prevedla iz njegove spletne strani, ker je v knjigi napisan še malo drugače. Meni je sladica všeč, ker ne poznam nobene podobne.
breskev Sporočilo je spremenil(a) breskev dne 14. feb 2007 10:04:46
14. feb 2007 10:48
Ja, jaz vse preverim na spletu, saj drugače pride takoj kak tiskarski škrat zraven. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Jabolčna torta