Ali mogoče katera ve, katero zelenjavo je uporabil v nedeljo za testenine?
Suzi
Ali mogoče katera ve, katero zelenjavo je uporabil v nedeljo za testenine?
Suzi
13. feb 2007 8:36
Morda misliš davida rocco? ta je imel neke testenine - ušesca...mislim da so bili repini poganjki...
p, m
13. feb 2007 9:00
Ne ne Jamie je prepekel slanino, potem je pa z nožem za rezanje krompirja narezal neko dolgo zelenjavo in jo prepekel....no zanima me katera zelenjava je bila. Suzi
13. feb 2007 9:00
A rožmarin? Sploh sem vas hotela vprašati kako gledate na tele njegove začimbe - dobesedno cele kupe svežega rožmarina, pa žajbelja, pa še česa - po moje pretirava - to so tako aromatične, dišeče začimbe močnega okusa, da potem sploh ne veš kaj ješ.
Samo moje skromno mnenje.
lp,
vanjatajnsek
13. feb 2007 9:01
A, ja. Nekaj kar je bilo podobnoo rumenemu korenu, a ne? vanjatajnsek
13. feb 2007 9:07
Mislim, da je bila korenina pastinaka(zelo podobno petršilju). Romanad
13. feb 2007 9:38
Si je mogoče katera zapisala recept za sladico (neka pita z beljakovim pokrovom)? mufin
13. feb 2007 9:44
vanjatanjsek, on uporablja tista zelišča, ki so zrasla v dveh dneh v nekem rastlinjaku in sploh nimajo okusa, če jih ne da cel šop. Če bi uporabil pravi rožmarin, ki zraste na svežem zraku in na soncu, v takih količinah, bi bila jed neužitna. Malo se mi zdi, da se pa tudi frajerja dela. Vsaj jaz tako mislim, no.
lp
matilda
13. feb 2007 9:51
Glede zelišč se popolnoma strinjam s teboj matilda. On zelišča uporablja v taki količini, kot bi bila osnovna sestavina jedi, ki jo pripravlja in ne dodatek, ki izboljša osnovni okus jedi.
Tokrat sem bila prav osupla, ko je prerezal tiso celo glavo česna in ga stresel v ponev, da o količini rožmarina ne govorim! Mijan
13. feb 2007 9:58
mufin, sem posnela, pa lahko pogledam. Loni Makaroni
13. feb 2007 11:14
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Jabolčna torta