13. feb 2007 10:07
Kot sem že napisala ,to je očisčevalni post jaz sem si v knjižnjici izposodila knjigo Prerojene po tednu posta,lepa in zdrava-Christina Kempe po moje se jo da kupiti v kjigarni ,je taka mala kjižica zelo ti priporočam.
Določi si en teden ko boš začela s postom,Recimo nedelja je uvajalni dan,ješ malo in lahko hrano,potem v ponedeljek začneš s postom.Naj prej izprazniš črevesje,kupiš klestir ali grenko sol ,jaz sem sol potem piješ samo nesladkan čaj zjutraj,vsaj 3 litre vode,opoldne sok naravni sadni ali zelenjavni,zvečer lahko skuhaš zelenjavno juho jo odcediš in popiješ,Tako delaš 5 dni.Nato sledi 1 krepilni dan zjutraj čaj,dopoldne eno jabolko dobro prežveči in jej počasi .Opoldne pa si skuhaj kakšno zelenjavno juho in jo zmiksaj.Zvečer pa kakšen rižev vafel ali kruhek zraven pa pinjenec,jej malo pa dosti pi. 2krepilni dan narediš lahko isto samo da poješ malo več ne pa dosti več,moraš to vedeti da telo en teden ni dobili čvrste hrane in rabi nekaj časa da pride nazaj v formo.Pa redno se tehtaj zjutraj.
Upam da sem ti kaj pomagala,nisem ravno ekspert za pisanje na računalnik.
runo01