14. feb 2007 7:44
he, he, he, kje me bosta pa počakali, pred Občino? Levinjav
14. feb 2007 7:44
he, he, he, kje me bosta pa počakali, pred Občino? Levinjav
14. feb 2007 9:08
Ja Veronika z idejo o srečanju si bila 1 dan pred gorenjkami vendar brez datuma. 12.2. se pri vas pojavi prvi datum srečanja i to 2.3., ki pa je 13.2. popravljen na 9.3. - takšna je resnica, če ne verjameš pa preglej oba foruma pa boš videla da je res.
pa brez zamere, na nobenem srečanju me ne bo.
reza
14. feb 2007 9:11
Babe, a zdej se boste še skregale Lep dan in veliko se smejte
14. feb 2007 9:28
Gorenjke imamo prostor že rezerviran,ne mislimo spreminjati datuma...kdor pride ...pač pride.
Jaz sem prišla že kar na nekaj srečanj...pri vsem delu in otrocih....malo razmislite o tem...čav.
kuharca37
14. feb 2007 10:08
Prav nič se ne bomo kregale, ne, ne in še enkrat ne. Veronika
14. feb 2007 10:23
Čao,
o, hudo. Za eno se menmo, pa je že špetir u bajti. Nč čudnga, Veronika, ko si napisala, da si želela samo eno srečanje ob kavi, brez obveznosti, če ti potem takole začnejo....
Punce, važn da se vidmo in spoznamo (ker nekatere osebno ne poznamo še nobene), men je čist vseen, od kje je kdo, iz katere občine, od kje ali kam priseljen, odseljen... a zna dobr kuhat, al je začetnik, al je...... Zudi jaz sem že večkrat želela pridet, k Jurmanu, na piknik, kamorkoli, ampak se nekako nisem mogla spravit, sem malo , pa nobene ne poznam....In komaj čakam, da se spoznamo, potem pa najbrž nikjer ne bom manjkala - ampak konfliktov brez veze pa res ne prenesem. Še tam, kjer načeloma res obstaja vzrok ne,ker se vse da rešit po drugačni poti, kaj šele zarad enga trapasta datuma, k ga itak "uporablja" 6 mrd folka po svetu.
Torej, upam, da bo seznam "prijavljenih" čim daljši in res, res komaj čakam.
Lep pozdravček, S.
14. feb 2007 11:51
Hej dekleta, ene devetkrat smo se dobili pri Jurmanu, pa se nikoli nismo kregali - je bilo tako fletno - tudi sedaj se boste imele čudovito - nič kreganja - samo Pa ne pozabite se pofotkat, da bomo tudi ostali videli, kako ste se lepo imeli. Mi je prav žal, da ne morem priti, pa čeprav nisem iz vašega konca. Pa saj sploh ni važno, od kod kdo je, važno je, da se žura in
UŽIVAJTE tako v Litiji kot na Gorenjskem, tudi pri Jurmanu bomo še, sem prepričana......
Punce, danes pa le pocarkljajte svoje Valentinčke!
Dušanka
14. feb 2007 12:17
Uf,... Brez kreganja prooosim! Komaj čakam, da vas vidim, lahko tudi na Gorenjskem! Če bom seveda zmogla in če bo moj Gorenjec za to. Levinjav
14. feb 2007 14:16
Eto ti Dušanka - tole sem imela nekje v podzavesti, pa ne znala napisati. Eno tako srečanje sem mislila, kot je navadno pri Jurmanu. Brez velikih priprav (čeprav tista s pripravami izredno cenim, posebno še vso skrb in prizadevnost organizatirjev), samo en tak ČVEK ob kavi in "vodi". Če pa iz kuhinje neizmerno diši, kot navadno pri Jurmanu, si pa privoščimo še eno kraljevsko solatko, mar ne?
Mogoče je bil zgrešen poziv, naslovljen na Litijanke, pa sploh ne mišljen tako dobesedno. Predvsem zato, da bi naslov foruma bolj "padel" v oči vsem tistim, ki lahko pridejo tudi peš in se za srečanje z nami do sedaj še niso nikoli odločile - PA SE BODO ŠE V BODOČE!
Se beremo!
Veronika Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 14. feb 2007 14:32:17
14. feb 2007 15:32
Tudi jaz nisem bila še na nobenem srečanju, zadnje leto pa sem sploh zaposlena z našim malim članom, ki bo kmalu upihnil prvo svečko. Zato se veselim srečanja, ki se ga vsekakor udeležim. Redno vas berem, nimam pa časa za pisanje.
Vsem pa en sončen pozdrav iz Litije!
lejčaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Enostavna zelena juha