13. feb 2007 7:44
Oj!
Izbira gostile pri Čebin je dobra kulinarična odločitev, ker zelo dobro in domače kuhajo, poleg tega pa še pečejo izvrstne sladice.
Veliko užitkov,
Petra.
priv
13. feb 2007 7:44
Oj!
Izbira gostile pri Čebin je dobra kulinarična odločitev, ker zelo dobro in domače kuhajo, poleg tega pa še pečejo izvrstne sladice.
Veliko užitkov,
Petra.
priv
13. feb 2007 8:08
No Priv, gostilno poznaš - kaj pa prijava? Kaj je zdaj to? Veronika
13. feb 2007 8:33
Pridem peš. Lep pozdrav. Iča
13. feb 2007 8:42
Tudi jaz bi raje prišla kam bližje kot v Hotič. je pa res, da so gostilno dali v najem.
Tudi midve prideve Verovnika, čeprav ne vem kje je to. No ja me bo že mož informiral.
jade
13. feb 2007 10:09
Jade, ena hiša pred Petrolovo črpalko, tik pred Policijsko ppstajo, no, prej je bila tam Kitajska restavracija, potem je bilo nekaj časa zaprto. Zdaj veš, kajne? rimljanka
13. feb 2007 10:27
čao,
ja, jst tud pridem 9.3. k Čebin. Pa vam bom pokazala, s katerga hribčka jst gledam v dolino.
Lep pozdravček, S.
13. feb 2007 10:33
A je to Veliki vrh - je zadnje čase tako naseljen? Pa še v dolino se lepo vidi - predvidevam, ker že dolgo nisem bila gor. Veronika
13. feb 2007 12:14
Strinjam se s predlogom, vem celo kje je gostilna,celo ura mi odgovarja, bo moj možek doma lepo mamico igral, he, he.... Samo kje bodo pa naše obiskovalke parkirale? Se mi zdi, da pri gostilni ni ravno veliko parkirišča, mogoče pri železniški postaji? Levinjav
13. feb 2007 13:05
Lepo da ste se takole organizirale!! Predem še jaz z mojo pikico in potujočo mlekarno.... biba
13. feb 2007 13:21
Možnost parkiranja je na železniški postaji. Dostop do gosilne pa je tik ob hiši po stopnicah, ker je vhod iz Ljubljanske ceste.
O Biba, vaju bom pripisala - le obelodanita se!
VeronikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Rižota brez filtra