17. dec 2007 18:16
marelica je napisal/a: |
*Etka je napisal/a: | Bom kar v tej temi nekaj vprašala... masažni stol (to bi jaz najraje imela, me pa skrbi kam ga bodo postavili, ker ni ravno veliko prostora v dnevni sobi) |
Masažni stol bo zate ali za mamo? *Etka* je napisal/a: | ura z vgraviranim napisom. |
Če ure nima, bi ji kupila eno dobro, gravirat pa ne bi dajala. Ko jo bo nosila, se vedno spomnila nate. Glede zlatnine pa jaz gledam bol po sebi. Nosim eno verižico, par uhanov (3-je so v predalu in jih sem in tja zamenjam-tako da jih imam popolnoma dovolj), raznih perlic in drugih verižic ne nosim, tako, da se ponavadi tovrstnim darilom izogibam. Če pa si mama res želi uhane ali verižico, pa ji podari bon in naj si sama izbere izdelek, ki ga bo lahko kombinirala k ostalemu nakitu.
marelica |
Masažni stol bo seveda za mamo. Jaz ne živim pri njej in se posledično ne bom izležavala gor.
Kaj bi ona rada ... hmm ... sem jo vprašala kaj si želi in je rekla, da ni treba nič kupovat. Me prav zanima kako bi se počutila, če ne bi res nič dobila. Po moje ji ne bi bilo najbolj prijetno pri srcu. Meni bi čisto odgovarjalo, če bi se sama zjasnila kaj si želi. Mene npr. nihče ne vpraša kakšen nakit bi rada (no to, da take mlade ne nosimo rumenega zlata, sem jim končno uspela dopovedat) in kar kupijo, potem pa mimo vsekajo.
Torej moram pogruntat česa bi se najbolj razveselila, hkrati pa me skrbi, da ji ne bi še kakšna druga žlahta npr. ure kupila.
Pa še to ... vse pišete "res dobro uro". Kakšna ura je to? Jaz res ne bi rada dala cele plače za eno uro. Ampak vidim, da take fensišmensi ure res toliko stanejo in še več. Drgač je pa ona ful preprosta in ni kaka stajliš uštimana dama.