9. feb 2007 19:12
scorpy, ali se ne da podloge iz prtljažnika dati ven?
9. feb 2007 19:12
scorpy, ali se ne da podloge iz prtljažnika dati ven?
9. feb 2007 19:50
Čisto ugibam. Včasih limona prežene neprijetne vonjave. Sem opazila, da sedaj, ko sem po omembi ene od članic Kulinarike tudi jaz v pomivalni stroj dala ostanke ožete limone, ne smrdi več, čeprav nabiram posodo včasih 24 ur. Ravno tako dobro se obnese v hladilniku. Kaj, ko bi za poskus dala v avto nekaj prerezanih limon? Ali ne obstaja tudi nekaj iz reklam, ki naj bi vonjave vsrkavalo oz. nevtraliziralo? Lp Cila
9. feb 2007 20:02
Obstajal je sprej Jasa in je pomagalo (preverjeno), vendar ne vem, če se ga še dobi. lp reza
9. feb 2007 22:02
heh, no, z odprtimi okni se tudi jaz vozim že dva dni pa s sabo prevažam sprej za osvežitev prostorov in najprej ornk našpricam, pol se šele vsedem v avto.. ja, bom pa res probala, če se da to podlogo dat ven iz avta, očistila bi jo sigurno lažje. razlito je bilo res malo, samo vonj je grozen. če ne bo šlo drugače, pa pač kemično čiščenje... hvala za nasvete. Scorpy
10. feb 2007 9:37
Pri nas je v avtu grooooooooozno smrdelo lani poleti ene 2 meseca, potem pa je čudežno prenehalo. In potem po parih mesecih mož najde v prtljažniku nekje med podlogo in rezervno gumo KVAS. Je bil že čisto trd kot kamen, seveda zato pa je nehalo smrdeti. Pa takrat nikakor nismo pogruntali vzrok smrdenja. Zdaj, ko kupim kvas doma vedno najprej preštejem in prekontroliram, če je ves kvas "na broju". Si ne morete mislit kolk ta mala zadevica smrdi. Jaz pa pucala in špricala kot nora, ker nisem vedela od česa tak vonj. jade
10. feb 2007 9:54
Scorpy, ti imaš težave, oni pa norce brijejo. Naredi pa takole: skuhaj prekajeno kračo in del te vode polij po prtljažniku, boš dobila prijeten vonj po kislom zelju s kračo ( namesto groznega po kislom zelju ) ežoj
10. feb 2007 9:56
jade
10. feb 2007 11:04
ežoj :P Scorpy
10. feb 2007 14:22
Ja, Ežoj, dobro, da je vsaj nekdo resen! Si me pa nasmejal ... Mogoče bi šla še jaz kaj po avtu polit ... bo bolj zabavno. Atina
10. feb 2007 17:31
Mojemu fotru je v jegovem fičeki grozno smrdelo par dni po tistem, ko je prišo s kolin. Vse je preisko, pucal avto, nič ni pomagalo. Potle ga je celo k mehaniki pelo, da pogledne še malo po motori, in ko je mehanik zrihto motor, je vmes najšo smrdljivo svinjsko maternico. To je bil kao štos eniga terjaviga žlahtnika. tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Zviti krofi