Tkole: v avtu sem prevažala kislo zelje in nekaj te vode se je polilo po prtljažniku - po tekstilni podlogi. Zdaj seveda grozno smrdi v celem avtu. Ima kdo kakšen nasvet s čim bi očistila madež in se znebila vonja?
Hvala, lp
Scorpy
Tkole: v avtu sem prevažala kislo zelje in nekaj te vode se je polilo po prtljažniku - po tekstilni podlogi. Zdaj seveda grozno smrdi v celem avtu. Ima kdo kakšen nasvet s čim bi očistila madež in se znebila vonja?
Hvala, lp
Scorpy
9. feb 2007 16:04
Odvisno iz kakšnega materiala je podloga.Lahko ,da bi voda in prašek pomagala.Meni je sin pobruhal avto na poti v bolnico.Šlo je po vseh sedežih.Strahota!.Doma sem sedeže ščistila samo z vodo,ker sem ga nameravala drug dan peljali na kemično čiščenje.Zjutraj ni bilo sledu o sinovih težavah-niti v vonju.Vseeno sem ga peljala na čiščenje.Neverjetno se je očistil samo z vodo. ena mš
9. feb 2007 16:15
pelji avto na globinsko čiščenje, če ti samo z veliko vode in detergenta ni uspelo. Mi imamo s tem veliko izkušnej...ko se nam je po enoprostorcu razlilo vino je z vonjem še šlo...ampak ko sem jaz po sedežu zlila dva l mleka, sredi zime....nič ni pomagalo takojšnje pranje in izpiranje, pa globinsko naslednji dan...14 dni smo se na minus 15 vozili ob odprtih oknih....ko skupek norcev smo bili....Mamamia mamamia
9. feb 2007 16:37
mamamia, ta je pa dobra. jade
9. feb 2007 16:41
Mamamia, testna vožnja za štajerski erkondišn ?Ob primernem nakitu Swarowski tudi reklama za hladilnike Swarowski ! Nekoč so na veho smrdljivega soda poveznili hlebec kruha, spečenega iz otrobov. Menda je zaleglo . Zanesljivo otrobi odstranijo vonj iz krzna in volnenega plašča. Jaz bi poskusila z otrobi, tistimi pa . Tiste, za človeško prehrano so predrage in v premali embalaži. Frina
9. feb 2007 16:46
Mamamia, mi smo avto prodali ravno zaradi litra mleka! Seveda smo ga prej nadišavili Novi lastniki so se mi kar smilili ... Atina
9. feb 2007 17:17
Atina, glede na našo izkušnjo, zelo verjamem, da so se ti smilili...Kako pa to smrdi.... Ja, frina, res, nekak štajerski erkondišn...Samo res, odprta okna smo moralči imemti, drugače bi kozlali ko vidre...Mamamia mamamia
9. feb 2007 17:31
hahaha, dobro, da vem za v bodoče - mleko pelji vedno v prtljažniku! jessy6
9. feb 2007 17:39
Ko bi ve videle prizor, kako se je meni mleko razlilo....Kanglica je bila na desnem sprednjem sedežu. Pred njo športna torba in teniški lopar. Ko sem prispela domov, sem, še vedno sedeč za volanom, vzela najprej torbo, potem lopar in nazadnje kanglico. Ne me vprašat, kako mi je to uspelo... Potem sem hotela odpreti vrata, da stopim iz avta, pa se mi je ročaj loparja zagozdil v volan, tako da se je "glava" loparja dvignila v zrak, "zadela v kanglico, ki se je v trenutki prevrnila in je mleko pljusknilo po sprednjem desnem sedežu in po tleh... Kot v risanki, kaj bi vam pravila, saj so mi roke zapletle med volan in lopar. Burleska. Mamamia mamamia
9. feb 2007 18:09
Še bolje. Najprej mleko spij, potem pa za volan. Se vsaj razliti ne more. jade
9. feb 2007 19:01
Hvala, jade, ampak dva litra mleka sta zame absolutno preveč, ker mleka sploh ne pijem in mi gre na bruhanje že ob misli, da bi ga morala pogoltnit.....MamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Lazanja v slow cookerju