Navigacija garmin

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

21. feb 2007 21:52

Najnovejša informacija: žlahtovc je kupil garmina v akciji pri Big bangu in ga šel mal stestirat. Ko se je vračal iz Ljubljane, je zahteval najkrajšo pot do Pivke in ne boste verjeli - usmeril ga je na Kozino. Kdor vsaj malo pozna te kraje, bo vedel, kolikšno klobaso je potrebno prevoziti, da prideš preko Kozine v PIvko....sedaj pa ne vem.....

Par postov više sem napisala, da ima navigacijsko napravo tudi brat, ki je poklicni voznik, ampak nima garmina (katero ima sem pozabila - saj veste EMŠO)

rrr

Kalipso  

član od: 29.8.2006

sporočila: 199

21. feb 2007 22:24

ežoj tebe tud vedno rada berem goga sam da se kuha..

MIRJAM  

član od: 29.10.2001

sporočila: 138

22. feb 2007 7:47

TORTICA je napisal/a:
Sicer ste me že prepričali, vas pa še prosim za pojasnilo: Ali najde vsak zaselek, ali se vnaša hišna številka, ali pa v glavnem le mesta in (večje) kraje? je pokrita res kompletna SLO z vsemi zaselki in vsemi objekti s hišnimi številkami? Jaz bom rabila zlasti teren v SLO, dokupila bom Adriarute. In kako to gre, se usedeš, vneseš destinacijo in ko rabiš oz. ne veš kako naprej, pa vklopiš in ti govori v stilu 100 m naprej potem desno ali kako? To me res zanima, lepo prosim še za to pomoč, ker v trgovini mi nekako niso znali ( ali pa se jim ni dalo) razlagati detajlov. Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 09. feb 2007 07:52:57
Ko vpišeš destinacijo te ona vodi. V garminu je ženska. Reče recimo:" Čez 350 m zavijte levo." In tako naprej vse do cilja. Mislim, da so v sloveniji res pokriti vsi zaselki in hišne številke. No, ne vem, če so vasice pod Triglavom pokrite, ampak načeloma pa je. Zakaj pa boš dokupila Adriarute, saj bi morala biti že nasneta gor.

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

22. feb 2007 8:42

Sem slišala, da če želiš navigacijo iz Gorenjske v Ljubljano, te program usmeri na avtocesto. Ampak Gorenjci pa ne bi radi plačali cestnine na Torovem. Torej se preusmerimo. In potem te navigacija vodi tudi po makadamskih poteh. Menda Garmin bolje deluje v Avstriji, Nemčiji, ipd. kot pa v Sloveniji. jankica

Nena  

član od: 2.10.2001

sporočila: 98

22. feb 2007 11:12

Navigacijski programi imajo tudi nastavitve, kjer poveš npr. da se ne želiš voziti po makadamskih cestah, da se želiš izogniti cestam s plačilom cestnine, ... Nena

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

22. feb 2007 11:17

Ja, tudi jaz imam Garmina 350 nuvi in popolnoma zadovoljna po vseh dezelah. sicer je pa res, da je bolje izpopolnjen v tujini, kot pri nas. ima tudi moznost nastavitve vozila, zato je mozno, da te usmeri na boljso oz sirso cesto. In se ena stvar je, stalno ga moras nadgrajevat. Se ena dobra stvar je iskanje parkirisc: npr nekje se ustavis, v velikem mestu in das iskanje najblizjega parkirisca in lahko se izkaze, da je za vogalom (table, ki bi te tja usmerila, pa nikjer). Takrat imam mojega nuvija najraje. Jaz sem zadovoljna.

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

23. feb 2007 7:48

Mirjam, Adriaroute je treba dokupiti in ni prednaložen. Zdaj svojega že uporabljam in je res luštna in uporabna stvarca !

MIRJAM  

član od: 29.10.2001

sporočila: 138

23. feb 2007 12:16

TORTICA je napisal/a:
Mirjam, Adriaroute je treba dokupiti in ni prednaložen. Zdaj svojega že uporabljam in je res luštna in uporabna stvarca !
Smem vprašati koliko je bil? Na mojem je bilo to že namreč vse naloženo, sem samo "vtaknila" v pepelnik in to je to.

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

25. feb 2007 7:49

450 EUR z Adriaroutom skupaj.

pjakli  

član od: 14.4.2006

sporočila: 33

25. feb 2007 9:27

ojla! jaz ga sicer nimam, ga ima pa brat in ko smo skupaj šli lani z avtom v Belgijo, nismo ene table z oznakami pogledal, ker nam je "ankica" (ker je v hrvaščini, smo jo tako poimenoval)vse povedala - ruto smo si naredil in piči miki!!!!! men se zdi zelo fajn, posebno, če veliko potuješ in si ves čas v gibanju!!!! smo se pa tud fejst nasmejal na njen račun(ankicin), ker je v tunelih zgubila stik s satelitom in nam je tik pred izvozom javla, da moramo zavit npr. levo (pa prid z levga pasa na skrajno desnega v tako hitrem času - sredi Belgije ali npr. Nizozemske, Nemčije). pa fajn nam je napisala, kolikšna je nadmorska višina (globina), saj smo se na poti gor peljal čez Karavanke, na Nizozemskem pa cca. 22 m pod gladino morja! zanimive informacije,ni kaj! kupi!!!! lp malček

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti