sem tik pred tem, da jo kupim, pa si povsem ne predstavljam kako to v praksi deluje. Jo kdo od vas morda ima?
Navigacija garmin
8. feb 2007 16:29
A je to kaj v stilu GPRS? Mamamia mamamia
8. feb 2007 16:47
Imam ga dobro leto, zelo zadovoljen.Poleg tega da te pripelje od vrat do vrat,nudi ogromno informacij od bencin.črpalk do prenočišč,potovalni računalnik, v primeru zastoja na cesti , ti izračuna obvoz ... Res, da nimam naložen Adriarute (ti ga priporočam), takrat je stal 40.000 sit, danes 80 - 100EUR. Vzami pa obvezno takšnega z trdim diskom, je naložena že cela evropa.Ja pa akum. naj ima vgrajen , da ga lahko vtakneš v žep in hajd po mestu. Ne špekuliraj, da boš dol potegnila Adriarute sama, je preveč zaščiten. Če pa ... , se priporočam. Sporočilo je spremenil(a) pouhek dne 30. jan 2008 21:04:06
8. feb 2007 17:17
V severnih deželah bo ta reč super delovala. Na Madžarskem pa že malo manj super. Razen če so v zadnjem času naredili dovolj podrobne karte za ta predel... Sonja
9. feb 2007 0:16
Imam Nuvi 350 z AdriaRoute in se je doslej vedno dobro obnesel. Šla sem na Dunaj in me je lepo pripeljal prav do vrat hotela. Po Avstriji torej brez problemov. Pri nas občasno zgreši kakšen meter, v glavnem pa tudi odlično deluje. Na Hrvaško in v Italijo pa še nisem šla. V glavnem - zelo v redu igračka in zelo koristen, če potuješ po neznanih krajih. JasnaV
9. feb 2007 7:06
Moj brat je voznik tovornjaka in vozi v glavnem po Nemčiji, Franciji, Španiji in Portugalski pa tudi v Veliko Britanijo je že šel in pravi, da ga zadeva pripelje dobesedno no tovarniška dvorišča. Sva pa ne dolgo tega skupaj šla v vas blizu Kozine - (Pared.Kačiče) - in je ni našel, sva jo našla pa sama , Rekel je, da mu je žal vsakega trenutka in celo dneva, ki ga je po nepotrebnem zapravil do takrat, dokler navigacije še ni imel. rrr
9. feb 2007 7:51
Sicer ste me že prepričali, vas pa še prosim za pojasnilo: Ali najde vsak zaselek, ali se vnaša hišna številka, ali pa v glavnem le mesta in (večje) kraje? je pokrita res kompletna SLO z vsemi zaselki in vsemi objekti s hišnimi številkami? Jaz bom rabila zlasti teren v SLO, dokupila bom Adriarute. In kako to gre, se usedeš, vneseš destinacijo in ko rabiš oz. ne veš kako naprej, pa vklopiš in ti govori v stilu 100 m naprej potem desno ali kako? To me res zanima, lepo prosim še za to pomoč, ker v trgovini mi nekako niso znali ( ali pa se jim ni dalo) razlagati detajlov. Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 09. feb 2007 07:52:57
9. feb 2007 8:11
TORTICA je napisal/a: |
In kako to gre, se usedeš, vneseš destinacijo in ko rabiš oz. ne veš kako naprej, pa vklopiš in ti govori v stilu 100 m naprej potem desno ali kako? Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 09. feb 2007 07:52:57 |
10. feb 2007 15:13
mi imamo tom tom 910 navugacijski sistem inbrez njega sem jaz zdaj kar malo izgubljena, kako izleda so ti že vse napisale meni pa je še posebej všeč tisto da lahko vtipak na mestu kjer stojiš(recimo pred hišo prijateljev)njihovo ime(fičkotovi) in te tale zadevica sama shrani njihov naslov tako da naslednjič ko se podaš na kavo k njim vtipakš samo destinacija fičkotovi,.....in voila p.s. meni se moj mož smeji, da še iz štacune nebi znala domov priti, če mi gps crkne,..... plopsa
10. feb 2007 15:39
.......... pa ( baje ), vtipkaš " kokosovo maslo " in te odpelje do police. ežoj
10. feb 2007 16:14
riba-ribicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pasta iz ingverja in česna
Polnjene paprike