7. feb 2007 20:45
mestnac2 rimljanka
7. feb 2007 20:45
mestnac2 rimljanka
7. feb 2007 23:02
Jaz sem pa danes prvič gledala to oddajo, pa sem bila zgrožena. Podajati tragične novice na tako senzacionalističen način - me je fino spominjalo na rumeni tisk. Po mojem te oddaje ne bom ravno pogostokrat gledala. LP cervus
8. feb 2007 9:20
Mestnac2 Ko gledam in prebiram novice po svetu, ugotavljam, da tudi drugot po svetu ni veliko lepega. Dnevno lahko poslušamo dogajanje kot so: umori, nasilje, ropi, mamila, kraje, ponarejanje, goljufije, odpuščanje delavcev, nasilje na delovnem mestu, .............................................................. Le kam to pelje? Se bo kaj spremenilo na bolje? Nad vsem tem sem zaskrbljena in večkrat se mi poraja vprašanje: Le kaj čaka naše zanamce? Lp Iča
16. dec 2008 14:52
Jaz bi pa prosila koga, ki je bolj vešč iskanja po internetnih straneh, da bi mi povedal, če so kje na netu ponovitve te informativne oddaje. Rada bi si namreč ogledala ponovitev včerajšnje oddaje pa ne vem ali ne znam najti ali res ni.
Hvala lepa in lep dan
rrr
16. dec 2008 15:00
ribaracarak je napisal/a: |
Jaz bi pa prosila koga, ki je bolj vešč iskanja po internetnih straneh, da bi mi povedal, če so kje na netu ponovitve te informativne oddaje. Rada bi si namreč ogledala ponovitev včerajšnje oddaje pa ne vem ali ne znam najti ali res ni.
Hvala lepa in lep dan rrr |
16. dec 2008 15:03
tukajle: www.poptv.si izberes oddaje POP TV/KANAL A, med oddajami izbereš SVET in nato še datum oddaje
upam, da sem razumljivo napisala.
lp,
ita
16. dec 2008 15:04
matilda, tole ja pa telepatija
ita
16. dec 2008 15:13
Meni je pa oddaja neprofesionalna - voditelji in novinarji podajajo sodbe, česar v informativnem žanru ne bi smeli, na etiko včasih kar pozabijo, gredo se neko "na juriš" novinarstvo, skrb za materni jezik je tudi nekje bolj v ozadju ... Pa ne razumem, zakaj voditelj kameri oziroma gledalcu kaže hrbet, medtem ko se pogovarja z novinarjem s terena, ki ga gleda na ekranu? Mislim, saj terenski novinar voditelja ne vidi ... Jaz sem bolj za Dnevnik in Odmeve, že 24 ur je včasih preveč zame. So mi pa všeč tudi poročila TV Koper - kratke in jedrnate, čeprav tudi lokalne.
16. dec 2008 15:46
itaita je napisal/a: |
matilda, tole ja pa telepatija ita |
16. dec 2008 16:00
Oooo, najlepša hvala obema za tako brzino. Jaz tega praktično ne spremljam, le v včerajšnji oddaji naj bi baje poročali o požiganju objektov na našem koncu - v zadnjem času je zgorelo kar nekaj drvarnic, skedenj, koča....zgleda, da je piroman na delu
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Piščančja juha s tortelini