Veleposlaništvo zrn v lj.- kje???????

gostenn  

član od: 2.11.2005

sporočila: 131

tema odprta - 5. feb 2007 14:12 | ogledi: 1.945 | odgovori: 12

Prosim ,če mi lahko kdo podrobno opiše kje najti veleposlaništvo republike Nemčije v Ljubljani, naslov je Prešernova ulica 27.

Prihajam iz Mariborskega konca.

Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!

gostenn

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

5. feb 2007 14:17

Vogal Prešernova in Šubičeva ulica, nasproti je Narodni muzej. Iz MB konca greš proti centru od centra (orinentiraš se tako, da voziš na Trg republike, ki se vidi od povsod, kar sta na njej dve stolpnici), parkiraš na ploščadi pred parlametnom ali pa v podzemni garaži pod parlamentom. Se ne da zgrešiti. Aja, bolj enostavno je, da v LJ vstopaš iz južne strani - tako da greš skozi tunel pod Golovcem in potem zaviješ v smer proti Kopru in v Ljubljano vstopiš na južni obveznici na izhodu LJ-Center - vidiš stolpnici, voziš na njiju po Ziherlovi in Groharjevi ulici, nadaljuješ s Prešernovo in na križišču Prešernova-Šubičeva zaviješ desno in padeš v garašo. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 05. feb 2007 14:35:15

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

5. feb 2007 14:23

Hm, nisem sicer iz LJ, ampak sem pogledala v telekomovem imeniku. Na žalost slike ne morem kopirati. A veš kje je cesta ob Tivoliju in kako se iz Tivolske ceste pride do Parlamenta (po Šubičevi?)? alexis

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

5. feb 2007 14:26

Ok, sem malo pogledala zemljevid. Na Lj. severni obvoznici gres ven na Bezigradu, smer center - se peljes po Dunajski in naprej po Slovenski in pri knjigarni Konzorcij oz. na prvem kriziscu po Nami zavijes desno na Subicevo. Parkiras pri Maxiju, nasproti parlamenta in gres pes se malo naprej (glej karto). Ne mores falit. Se enkrat Lp Teja

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

5. feb 2007 14:34

Bravo teya84, samo če želiš tam parkirat, kot si ti napisala, se moraš pripeljat v Ljubljano vsaj ob pol sedmih zjutraj. Kasneje je popolna tombola da dobiš prosto parkirno mesto. Parkrat sem šel na kakšno razpravo na ministrstvo (štefanova ulčica), ki je v neposredni bližini, pa sem raje parkiral pred Tivolijem. Po parkirišču se zapelješ in parkiraš v bližini podhoda, se malo sprehodiš in si tam. Matjaž

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

5. feb 2007 14:45

No ja Matjaz, verjetno imas prav. Jaz sem namrec studentka in se vozim s trolo, tako da parkirna mesta niso ravno moje podrocje... Teja

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

5. feb 2007 14:56

matjaž je napisal/a:
Po parkirišču se zapelješ in parkiraš v bližini podhoda, se malo sprehodiš in si tam. Matjaž
Upam da ne tam ko so rumene črte na tleh pri količkih, ker se tam ne sme (to je najbližje podhodu). Beri: naprej živimo ljudeki in dostikrat potem ne moremo mimo pa gasilni avto tudi ne. Drugače pa se strinjam da je parkirišče v Tivoliju zelo blizu mestu in pa cenovno dokaj ugodno. Sploh pa je po novem skoraj prazno. Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 05. feb 2007 14:56:59

gostenn  

član od: 2.11.2005

sporočila: 131

5. feb 2007 15:04

Hvala vsem za izčrpne informacije. gostenn

Kozmeja  

član od: 7.12.2005

sporočila: 409

5. feb 2007 15:29

Najlažje prideš do veleposlaništva, če greš z avtoceste ven na izvozu Lj.-Center in se potem pelješ samo naravnost. Veleposlaništvo je na tvoji levi strani - najboljše je, da spremljaš imena ulic. Če se dosti ne motim, je do začetka Prešernove ulice 7 semaforjev. Kozmeja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti