Veleposlaništvo zrn v lj.- kje???????

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

5. feb 2007 15:41

galyka je napisal/a:
matjaž je napisal/a:
Po parkirišču se zapelješ in parkiraš v bližini podhoda, se malo sprehodiš in si tam. Matjaž
Upam da ne tam ko so rumene črte na tleh pri količkih, ker se tam ne sme (to je najbližje podhodu). Beri: naprej živimo ljudeki in dostikrat potem ne moremo mimo pa gasilni avto tudi ne.
Galyka, res se v LJ pripeljem s podeželsko registrsko oznako, pa vendar nisem farbenblint in parkiram tam, kjer so bele črte. sem pa na prvem mestu ljudek, v prostem času pa tudi kar aktiven gasilec . Res vedno glih ne spoštujem vseh predpisov, ko pa zapustim avto, ga nikoli ne parkiram nikomur v napoto. Matjaž

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

5. feb 2007 15:44

matjaž je napisal/a:
sem pa na prvem mestu ljudek, v prostem času pa tudi kar aktiven gasilec . Res vedno glih ne spoštujem vseh predpisov, ko pa zapustim avto, ga nikoli ne parkiram nikomur v napoto. Matjaž
Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 05. feb 2007 15:44:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti