3. feb 2007 18:35
Saj sem čisto šokirana! 2 uri me ni, pa toliko odgovorov! Mi je že lažje pri srcu. Vsakemu posebej hvala za odgovore, ki ste mi jih dali. No, velika sreča je ta, da se čez nekaj mesecev odselimo od tašče in tasta v novo hiško . Se strinjam, da takrat zna bit bolje. Starih staršev se ne da prevzgojit, to vemo vsi, a ne? Ravno danes sem tašči rekla, da naj sinu ne kuha, kar si sam zamisli (potem, ko ne poje kosila) in mu potem, ko poje pol krožnika, da kinder jajček ali piškot ali kaj drugega sladkega. Pa je rekla, da mu je ta teden samo enkrat dala kinder jajček, da pa ga ne more gledat, če nič ne je in mu da sirovo štručko. "Bolje, da nekaj poje, pa čeprav sirovo, kot nič", so njene besede. Očitno z njo ne bomo rešili tega problema in bo najbrž res bolje, ko se odselimo. Ta teden je sina ulovila viroza z drisko (bruhal je samo 1x) in je še huje, ker je doma in spravi vase le pol krožnika hrane na dan. Še bobi palčk, ki naj bi bile baje dobre proti driski, zavrača. Tako se seveda ne more pozdravit in se bojim, da se bo driska še dooolgo vlekla. Zato sem toliko bolj obupana odprla sporočilo. NIKE! Sin je zelo aktiven, hkrati pa ga skoraj vsak zimski mesec ujame kakšna viroza. Še enkrat hvala vsem. Bom pa vesela še kakšnega odgovora. Lp, Asja