26. jan 2007 17:06
Chery, hvala,zdi se mi , da je to. In sem si z veseljem shranila. Blagor tistim, ki so popolni pri uporabi interneta in ga obvladajo prve dni prav toliko kot po desetih letih uporabe. frina
26. jan 2007 17:06
Chery, hvala,zdi se mi , da je to. In sem si z veseljem shranila. Blagor tistim, ki so popolni pri uporabi interneta in ga obvladajo prve dni prav toliko kot po desetih letih uporabe. frina
26. jan 2007 17:51
Frina, sem pogledala tisti link, to pride v poštev vsem tistim, ki obvladate zelo dobro slovenščino, meni je že težje razumljivo saj imam kot si opazila osnovne težave. Veliko ste me naučili in sem vam hvaležna, predvsem Arielli, ki je odprla to temo. Računam še na vas. lp Anamarija
26. jan 2007 17:56
Anamarija, če te kaj konkretnega zanima, kar vprašaj. :) cherry
26. jan 2007 20:33
anamarija1 je napisal/a: |
Frina, sem pogledala tisti link, to pride v poštev vsem tistim, ki obvladate zelo dobro slovenščino, meni je že težje razumljivo saj imam kot si opazila osnovne težave. Veliko ste me naučili in sem vam hvaležna, predvsem Arielli, ki je odprla to temo. Računam še na vas. lp Anamarija |
26. jan 2007 21:44
Tisti ki tistega ki je desko ki pot ki proti Zgornjemu Skorošjaku vodi kaže vzel prijavi bo dobo lepo nagrado. Vejice vete postavlati? tumpika
26. jan 2007 22:33
Tumpika, tudi, če bi bile vse vejice pravilno postavljene, je taka poved stilistična katastorfa. Vsak lektor bi se držal za glavo in jo tako ali drugače preoblikoval. V šoli bi pa dobila cvek. ;) cherry
26. jan 2007 22:49
Cherry, bi pa tale poved bila dobra v šoli za stavčno analizo, ne? Sem pa ravno danes to brala (in se kar nasmejala) na sosednjem forumu: *Prodam posteljo za ženo, ki je zložljiva. *Prodam psa. Žre vse. Posebno rad ima otroke. *Visoko kvalificiran čevljar izdeluje gojzarje, čevlje in sandale po narocilu in po meri. Tudi iz kože cenjenih strank. *Lopov, ki mi je ukradel stopnice v hišo, naj mi jih takoj vrne, sicer se bom odlocil za drugacne korake. *Zaradi nepredvidenih razlogov je združenje jasnovidcev odložilo nocojšnji sestanek. *Pogrebno društvo sporoca, da so odjemalci, ki smo jih postregli, naše najboljše priporocilo. *Iščemo ljudi, ki znajo šteti do deset, da bodo preverjali število prstov v naši tovarni rokavic. *Na vratih mesnice je mesar pustil listek: "Jutri bom klal. Postavite se pravocasno v vrsto." *Na oglasni deski krajevne skupnosti je bilo sporocilo: "V soboto ob desetih bo streljanje rezervnih oficirjev. Kdor ne bo prišel, bo obešen na oglasni deski." *V vasi stoji razglas: "Tisti, ki tistega, ki je desko, ki pot, ki proti Zgornjim Ruknjam vodi, kaže, vzel, prijavi, bo dobil lepo nagrado." *"Torkova gledališka matineja ta teden izjemoma ne bo v četrtek, ampak v soboto." *Opozorilo v restavraciji: "Direktor ni odgovoren za plašče, površnike in dežnike, ki jih ukradejo v tem prostoru, razen če ga zasacite pri dejanju." *V prometni nesreci je bilo pet mrtvih, od tega dva huje. *Oni je zapeljal levo, nato pa desno, potem spet levo, preden sem se lahko zaletel vanj. *Povozil sem nekega moškega. Priznal je, da se mu je to že enkrat zgodilo. *Pešec kratko malo ni vedel, kam hoce, in tako sem ga povozil. *Moj avto je peljal naravnost, kar v ovinku na splošno povzroci zapuščanje cestišča. *Neki pešec je stekel proti meni in brez besed izginil pod mojim avtomobilom. *Še nikoli nisem pobegnil s kraja nesrece. Nasprotno: vedno so me morali odnesti. *Vaš zavarovanec je treščil v moj frizerski salon. Med popravilom je bilo moje poslovanje omejeno. Stranke sem lahko strigel in bril samo zadaj. *Porocanje s konjske dirke: Jezdec je padel, konj pa jaha kar sam od sebe. Atina
26. jan 2007 23:16
Keri je to sosednji forum? Daj, povej, da grem čitat, plis plis! tumpika
27. jan 2007 11:03
tumpika je napisal/a: |
Keri je to sosednji forum? Daj, povej, da grem čitat, plis plis! tumpika |
27. jan 2007 19:43
Tumpika, evo: http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=61516 Forum je pa tale: http://med.over.net/phorum/list.php?f=151 Samo je tale kulinarični veliko boljši ... AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Hrustljav rogljiček s sladoledom