![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
25. jan 2007 12:55
Tudi jaz imam m že tri leta in je vse v najlepšem redu. M nimam več in to je najboljše, počutje tudi v redu. Stara bom 5o let. Jordi bravo. Tudi moja teta isto misli(glede hlač). Imata 5 otrok.Lep pozdrav vsem![](/forum/icon_smile_big.gif)
![](/forum/icon_smile_big.gif)
![](/forum/icon_smile_big.gif)
![](/forum/icon_smile_approve.gif)
![](/forum/icon_smile_vrazicek.gif)
25. jan 2007 12:55
Tudi jaz imam m že tri leta in je vse v najlepšem redu. M nimam več in to je najboljše, počutje tudi v redu. Stara bom 5o let. Jordi bravo. Tudi moja teta isto misli(glede hlač). Imata 5 otrok.Lep pozdrav vsem
25. jan 2007 13:04
Previdno punce, tudi moja enajstletna hči je iz tistih 2% in je tudi sicer izjemen človek. Tako sem postala "obsojena" na tri potomce (2 fanta in ta "izjemen" človek). Lp Dolores
25. jan 2007 14:07
Samo izjemne mame imajo lahko izjemne otroke.
25. jan 2007 14:10
25. jan 2007 17:42
Najhujš je ,če se ž.začne mena in ne sme imeti vložka.Moji tašči je mena začela brcati.Se že prav bojim.
25. jan 2007 18:15
jaz sem stara 28let in mi je ginekolog predlagal m po drugem porodu, pa se nisem opogumila ampak zdajle ko berem več ali manj pozitivne stvari o tem sem se pa odločila med dopustom grem v lekarno in k gin. a je ustavljanje hudo boleče???
25. jan 2007 19:28
Tudi moja sestrična je otrok 2%
25. jan 2007 20:21
Sem pa mislila da so te tabletke bolj sigurne, sedaj pa berem tu... Teka
25. jan 2007 20:31
No, jaz sem novembra opravila sterilizacijo (laparoskopsko izvedena operacija: dve zarezici na trebuhu) in se zelo zadovoljna, prej sem bila po drugem otroku pribl. 8 let na tabletkah; sicer nisem imela nobenih težav, ampak pri starosti 37 let bi jih morala jemati še celo večnost. Mislim, da so tabletke ob PRAVILNEM jemanju 99,9%, če se pa jemljejo kar malo na približno se pa zgodi..... Glede zanositve po opravljeni sterilizaciji imam pa tudi svoje mnenje: če so poti prekinjene, kako lahko pride do nosečnosti. To so napačna mnenja, ki izvirajo iz neznanja oz. napačnih informacij.....
25. jan 2007 20:38
Doban, jaz sem jedla tabletke 100% redno in ne 99,9% pa se je zgodilo. Včasih se zgodi. Ke pa res, da na otroka ne vplivako tako kot pred 20. leti Sporočilo je spremenil(a) karnak dne 24. nov 2007 14:01:56Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci