24. jan 2007 12:54
Ladies,
mene zanima samo zdravje mene in zdravje ljudi, ki jih imam rada.
Če imate ve silno potrebo pisati o vaši kontracepciji itd....go ahead. In ja, vsak napiše, kar pač želi. Ampak, što na umu, to na drumu...dajte no.
Saj je veliko spletnih strani, kjer se lahko diskutira o kontracepciji.
Je tudi veliko spletnih strani, kjer se diskutira o izboljšanju tehnik pri spolnih odnosih - jako zanimive teme in diskusije
Ni catch v cenzuri, catch je v primernosti posameznih vsebin na posameznih lokacijah.
Za začetek: tule na tem forumu so tudi prijazni moški kuharji in te teme jih malo manj zanimajo in če boste stalno take teme odpirale, jih boste odgnale in potem tudi v tematiki, kjer bi jih rade imele zraven...
Ni treba iz te prijazne strani narediti stran razočaranih gospodinj. Odprite svojo in bodo tam tiste, ki se bodo v taki strani našla.
Oziroma, ežoj in društvo, zeznite me, vključite se v tole temo...:)
In druga stvar:
Eno je razkrivanje sebe in vseh elementov svoje osebe (in kdor ima to potrebo, naj odpre blog) - samo pri tem je treba imeti malo preudarnosti. Je treba paziti, da se ne razkrivajo osebni podatki (in zdravstvena slika to načeloma je), ker se s tem izogneš potencialni zlorabi tega v prihodnosti. Ali pa vsaj opravljanju. In v tej državi se tako nekaj trudimo, da bi bil urejen sistem varstva osebnih podatkov, po drugi strani pa sleherniki največ povedo o sebi ravno takrat, ko jim tega sploh ne bi bilo treba. In potem se čudijo, kako je to izletelo ven.
Vendelina jr.